HOTEL ZUGLÓ

A hírdetés szövege: 

Budapest 14. kerületében található Hotel Zugló várja vendégeit céges, családi rendezvényekre, esküvőkre és partikra.
Éttermünk 100 fő befogadására alkalmas svédasztalos és hagyományos felszolgálási rendszerben is.Konyhánk magyaros jellegű több fogásos menüsorokkal rendelkezik. A terem barátságos légkört biztosit az ünnepelni vágyóknak.
Az étteremből fedett terasz nyílik a kerthelység felé, amely 60 fő számára ad helyet.Különtermünk közvetlenül az étteremből, ill. a recepcióról is megközelíthető. 32 négyzetméteren 25-56 fő fér el elrendezéstől függően (színház sorosan, u alakban, stb.). Igény esetén flipchartot, projektort és vetítővásznat vendégeink rendelkezésére tudunk bocsátani.
Mindkét termünk légkondicionált.A szálloda 95 kétágyas szobával, 24 apartmannal, és wellness részlegével nyújt pihenési lehetőséget. A szobák wc-vel, zuhanyzóval, mini bárral, LCD TV-vel, hűtőszekrénnyel és légkondicionálóval vannak felszerelve.
Megközelíthetőség:A Hotel az M3-as autópálya közelében található. Az Örs Vezér térről a 3-as ,62-es villamossal , az 5-ös, 32-es autóbusszal valamint a Mexikói úti földalatti végállomástól a 3-as villamossal érhető el.
A belváros felől megközelíthető a 7-es , a 173-as autóbusszal a Bosnyák téri végállomástól 5 perc sétára található.

Város (tartózkodási hely): 

  • Budapest
Névjegy

Telefonszám: 

0612512455

Email cím: 

Hírdetési kategória választása: 

Itt vagyunk: 

Kapcsolat