A&D Mobil Bar

A hírdetés szövege: 

Legyen esküvője felejthetetlen, melyet évekig emleget a család!
Szerezzen kollégáinak, barátainak emlékezetes estét, mely után újult erővel mennek a munkába!
Merüljön el az italok világában…

Ha elegáns kiszolgálásra, és minőségi catering italszolgáltatásra vágyik - többre a megszokott sör-bor kombináción - szakembereink segítenek az italkínálatot összeállítani, a rendezvény jellegétől és a vendégek létszámától függően.
Széles kínálatunkban számtalan közismert, illetve egyedi ital, alkoholos és alkoholmentes koktél szerepel, melyet magasan képzett bártendereink szakszerűen és látványosan készítenek Önnek és vendégeinek! Ügyelünk a nők, férfiak, és gyermekek eltérő igényeinek kielégítésére. Nálunk mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő italt! Rengeteg italunk kifejezetten a férfiak kedvencévé válhat.

Az ízletes és gyönyörködtető italokon túl szórakoztató bártender műsorokat, italkóstolókat, és ismeretterjesztő előadásokat is kínálunk, ezzel is hozzá járulva rendezvénye emlékezetességéhez!
Minden eszközt, hűtőt, poharat, munkaerőt, igény szerint mobil bárpultot díjmentesen, ajándékként biztosítunk, és egyedi árajánlatot készítünk az Ön rendezvényére, személyre szabottan! Ön határozza meg, hogy mennyi italt szeretne megrendelni. Csak az ital ára kerül felszámolásra!

Számtalan ötletünk van rendezvényének emlékezetessé tételére, mint például a különleges italkóstoltatással egybe kötött kvíz, vagy a megrendelő / ünnepelt / házaspár / cég nevével ellátott koktél megalkotása, mely örök emlék!

Az A&D Mobil Bar csapatának a legfontosabb, hogy az Ön rendezvényét sikeresebbé tegye, az Ön elképzeléseinek megfelelően, szakembereink segítségével!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését szolgáltatásunk iránt, várjuk jelentkezését weblapunkon, e-mailben vagy telefonon!

Város (tartózkodási hely): 

  • Budapest
Névjegy

Telefonszám: 

+36206259945

Email cím: 

Hírdetési kategória választása: 

Itt vagyunk: 

Kapcsolat