Solier Cafe

A hírdetés szövege: 

Minőségi választás, kockázat nélküli döntés – válassza catering szolgáltatásunkat!
Legfőbb célunk, hogy Önnek örömet és élményt nyújtsunk, amennyiben ránk bízza a rendezvényszervezés feladatait.
Családi rendezvényekre, baráti összejövetelekre, esküvőre: catering szolgáltatás éttermünkben, külső helyszíneken vagy akár otthonában is!
Egyéni menü kialakítással, az Ön igényei szerint!
Bízunk abban, hogy legközelebb is minket választ, amennyiben esküvő, családi esemény, vagy céges rendezvény szervezését, teljes körű lebonyolítását tervezi Gödöllőn vagy Budapesten.
Tizennyolc év tapasztalatával a hátunk mögött - melyben a legkülönlegesebb kívánságok teljesítése is szerepel - vállaljuk esküvők komplett megszervezését:
A nagy nap gondos megtervezése, az ünnepi menü fenséges ízei, a legapróbb részletekre is ügyelő munkatársaink jelentik a garanciát arra, hogy ezen a napon minden tökéletes és emlékezetes legyen.
Ezért is fontos a gazdag forma és íz-világ, a harmónia, melyet a Solier képvisel, hogy különleges ínyencségekkel tudjuk elkápráztatni Önt és vendégeit.
Legyen a helyszín Gödöllő gyönyörű kastélya, egy nívós klub, vagy Budapest bármely patinás épülete.
Csak a tökéleteset, a prémium minőséget tartjuk elfogadhatónak és ezt partnereinktől is elvárjuk catering szolgáltatásunk keretein belül.
Mindezt azért, hogy Önnek, Párjának és vendégeiknek felhőtlen, felejthetetlen élményt nyújtson ez a nap!
Komplett szolgáltatásunk megrendelése esetén esküvői álomtortáját ingyen készítjük el!
A Solier étterem esküvő szervezésekor egyedülálló kedvezményekkel ajándékozza meg az ifjú párt, melyről személyesen vagy telefonon kaphatnak bővebb felvilágosítást.

Saját éttermünkben ötven főig vagy külső helyszíneinken kétezerötszáz főig vállalunk teljes körű rendezvényszervezést: esküvő, céges vagy családi rendezvény, cocktail party, szabadtéri ökörsütés, díszvacsora, csapatépítő tréning vagy bármely más esemény lebonyolítását, catering szolgáltatást.

Város (tartózkodási hely): 

  • Gödöllő
Névjegy

Telefonszám: 

06 20 / 396-5512

Email cím: 

Hírdetési kategória választása: 

Itt vagyunk: 

Kapcsolat