AIR BALL GÖMBÖK ÉS FLYING BIKE

A hírdetés szövege: 

Cégünk a Whirling World Bt. 2006 óta, mint rendezvények programszolgáltatója tevékenykedik a magyar piacon. A tőlünk már megszokott módon, évről-évre igyekszünk mindig a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást, a legkülönlegesebb, és legújabb sportprogramokat biztosítani partnereink számára.
Meglátásunk szerint napjainkban egyre nagyobb a kereslet a gazdag programválasztékban bővelkedő, vállalati, céges rendezvények, road-show-k, családi napok, sportnapok, csapatépítő tréningek, nagyszabású szabadtéri rendezvények szervezésére. A folyamatosan növekvő igénnyel azonban nem arányos a szórakoztató programok kínálatának bővülése.
2010 évre elérte cégünk, hogy a rendezvénypiacon található számos programgazda és szolgáltató cég közül az egyetlen, aki Magyarországon egyedülálló, extrém sport eszközparkkal rendelkezik! Mivel eszközeink cégünk tulajdonát képzik, így egy olyan különleges játékparkkal dolgozunk, mellyel senki más nem rendelkezik Magyarországon! 2010-ben megnyitottuk Magyarország első AIR BALL pályáját is, hogy a rendezvényeken kívül is részese lehess az AIR BALL élménynek!
Teljesen mobil eszközparkunkkal továbbra is állunk rendelkezésedre legyen szó akár egy családi napról, csapatépítő tréningről, konferenciáról, promócióról vagy bármilyen más eseményről, csak hívj, és mi ott leszünk, hogy felpörgessünk!
Gyere, pörögj Te is velünk!

Város (tartózkodási hely): 

  • Gödöllő
Névjegy

Telefonszám: 

06705118002

Email cím: 

Hírdetési kategória választása: 

Itt vagyunk: 

Kapcsolat