GENIUS SOFŐRSZOLGÁLAT

A hírdetés szövege: 

Szolgáltatásaink:Általános éjszakai sofőrszolgálat Sokszor gondot okoz, hogyan jut haza autójával egy vacsoráról, rendezvényről vagy egy átmulatott éjszaka után? Ezt a problémáját könnyűszerrel megoldjuk, oly módon, hogy sofőrünk, aki Budapesten a hívástól számított 20-30-40 percen belül, Pest megye esetében 45-60 percen belül, Magyarországon 4 órán belül a helyszínre érkezik, majd biztonságban hazavezeti az Ön gépkocsiját.
Személyi Sofőrök Cégvezetőknek Ugye Ön sem szeret egy tárgyalásra órákon át tartó vezetés után kifáradtan megérkezni? Sofőrünk leveszi a terhet válláról és az út során kényelmesen felkészülhet a megbeszélésre, akár városon belül, belföldön és külföldön egyaránt.
Céges rendezvényekre, esküvőkre és partykra állandó sofőrök biztosítása Az állandó sofőrök biztosítása, mely az egyetlen megoldás arra, hogy a rendezvényeken, partykon az ügyfél azonnal sofőrhöz jusson elkerülve ezzel az éjszakai sofőrszolgálatok pillanatnyi túlterheltségéből adódó olykor 1-1.5 órás reménytelen várakozást!
Sofőrjeink angolul is beszélnek.Sofőrbérlés egyedi áraival kapcsolatban, hívja diszpécserünket.

Város (tartózkodási hely): 

  • Budapest
Névjegy

Telefonszám: 

06308978436

Email cím: 

Hírdetési kategória választása: 

Itt vagyunk: 

Kapcsolat