Czukor Étterem

A hírdetés szövege: 

Négy éve hoztuk létre a rendezvényszolgálatunkat, célunk az volt, hogy ne csak éttermünken, hanem külső helyszíneken is tudjuk biztosítani magas színvonalú rendezvények lebonyolítását, legyen az gálavacsora, állófogadás, kávészünet, ünnepi köszöntő de akár családi, baráti, vállalati vagy más jellegű összejövetel.
Előnyünk a többi rendezvényszervezővel ellentétben, hogy Kedves Vendégeinknek az éttermünk referenciahelyként is szolgál, tehát az év bármely napján megtekinthetik és kipróbálhatják éttermünket és így meggyőződhetnek konyhánk minőségéről is.
Az elmúlt évek alatt több, mint száz sikeres rendezvény lebonyolításával nagy tapasztalatot szereztünk az állami protokollban, konferenciák, könyvbemutatók, egyetemi programok (fogadások, avatások), színházi és egyéb kulturális rendezvények, céges rendezvények (vacsorák, offsite meetingek), médiarendezvények, kórházi, orvosi továbbképzések, születésnapi összejövetelek, esküvők, keresztelők, valamint egyházi rendezvények szervezésben. A rendezvények megszervezésén és lebonyolításán túl, teljes körű háttérszolgáltatást is biztosítunk. Ki tudunk elégíteni technikai igényeket (hangosítás, színpad és látványtechnika, élő- és gépizene, karaoke és egyéb műsorszolgáltatás stb.).
Konyhánk a magyaros és nemzetközi gasztronómia ízein túl egyéb különleges igények kielégítésére is felkészült. Az ország egész területén belül bármely helyszínen tudunk magas színvonalú rendezvényeket biztosítani.

Város (tartózkodási hely): 

  • Budapest
Névjegy

Telefonszám: 

0612676092

Email cím: 

Hírdetési kategória választása: 

Itt vagyunk: 

Kapcsolat