Dj Fido Party & wedding Dj

A hírdetés szövege: 

A 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek slágereivel, valamint Latin, Funky, RnB, Dance, Rock & Roll, Rock klasszikusaival, régi és új Magyar slágerekkel, napjaink kedvenceivel, esküvőkön kérésre mulatós zenéivel mixelem.

Az esküvőkön a klasszikus, jól megszokott lakodalmas zenék, melyeket általában eredeti verzióban játszom, kiválóan párosíthatóak a retro disco hangulatával, így igazán emlékezetes lehet életetek legszebb napja.

Szolgáltatásom kiterjed a házibuliktól a kiemelkedő eseményekkel kapcsolatban jelentkező egyedi, különleges igények kielégítéséig és azoknak ajánlom akik egyedi estét szeretnének, legyen az lakodalom, lány és legénybúcsú, születésnap vagy bármilyen fel nem sorolt “jeles” alkalom. Továbbá vállalom az esketési ceremóniák hangosítását is az EU területén bárhol.

Zenei repertoárom széleskörű, ezért az egyedi igényekhez megfelelően azonnal igazodom. Egyedi kérésekhez javaslom legalább 50-100 zeneszám előre történő egyeztetése, hogy biztosan ne maradjon ki egyetlen kedvenc dalotok sem.

Professzionális hangzás és fénytechnika melyet a kialkudott ár minden esetben tartalmaz!

Pécs területén belül nem számolunk útiköltséget. Pécs 15km-es területén kívüli rendezvényhelyszínek esetén az útiköltséget az oda-vissza útra számolunk.

Város (tartózkodási hely): 

  • Pécs
Névjegy

Telefonszám: 

+36202250206

Email cím: 

Skype név: 

retro.djfido

Hírdetési kategória választása: 

Itt vagyunk: 

Kapcsolat