Hozzáadom a Kedvencekhez Bulicentrum a Facebookon Bulicentrum a Google+-on
Bejelentkezés
Login:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
JÁSZSÁGI MULATÓS ZENEKAR

Cim:5124 Jászágó, Kossuth Lajos út 7.
Mobiltelefon:06306213740
Telefon:
Fax:
MSN v. Skype:
E-mail:jaszsagimulatos@freemail.hu
Weblap:
Közösségi oldal:

Kedves Vendégünk!
Köszönti Önt a Jászsági Mulatós zenekar. Mint a nevünk is tükrözi,jász"gyerekek"vagyunk,és a mulattatás a fő profilunk. A zenekar 5 főből áll és a felállás a következő:
-szintetizátor
-szaxofon
-ritmus gitár
-basszus gitár
-dob
Amennyiben kérik a búcsúztatóhoz is szép zenei kíséretet tudunk biztosítani. Megvannak az ebédhez illetve a vacsorához is az oda illő nótáink! Ha van rá igény az utcai menet zenés kíséretét is tudjuk vállalni. Amire különösen figyelni szoktunk egy lakodalomban,vagy bármilyen rendezvényen,hogy a mulatást semmikor nem szakítjuk félbe a szüneteléssel. A repertoárunk a szokásos lakodalmas és báli repertoár, amely a kedves vendég igénye szerint a csárdástól a tánczenén át a rock and roll-ig minden ilyen jellegű igényeket kielégít. Természetesen a fiatal korosztály számára is rendelkezünk megfelelő repertoárral. Nagyon fontos dolog számunkra és ehhez maximálisan tartjuk magunkat,hogy a zenekar csak élőzenét szolgáltat.
Köszönjük,hogy elolvasta bemutatkozó levelünket!
Üdvözlettel: a jászsági mulatós zenekar!


GALÉRIAAJÁNLATKÉRÉS


Ajánlatkérő neve:
Ajánlatkérő e-mail címe:
Ajánlatkérő telefonszáma:
Kérem írja be a művelet eredményét: 2x2 =

ITT VAGYUNKBULICENTRUM - Esküvői buli, céges buli, családi buli, egyéb események szolgáltatói adatbázisa - -Esküvői zenekar
HÍRLEVÉL
Név:
Email:
    Google PageRank