Hozzáadom a Kedvencekhez Bulicentrum a Facebookon Bulicentrum a Google+-on
Bejelentkezés
Login:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Tóth Ferenc Esküvőszervező

Cim:2336 Dunavarsány, Szabadság utca 4.
Mobiltelefon:06/30 870-2682
Telefon:
Fax:
MSN v. Skype:
E-mail:tothferenc1984@gmail.com
Weblap:http://eskuvoszervezes.freewb.hu
Közösségi oldal:http://Petőfi Klub Rendezvényház

A Ti stílusotok, a Ti álmotok, a Mi szaktudásunk!

Miből is áll az esküvőszervezés?

Napjainkban, a felgyorsult életstílus hatására, a jegyespárok egyre nagyobb igényt tartanak egy hozzáértő szakember által megszervezett professzionális esküvő lebonyolítására. Már az első lépésnél jelen vagyok. Egy személyes találkozás során konzultálok a párral. Amennyiben adott elképzeléseik vannak, ahhoz mérten segítem mind azt megvalósítani. Viszont, ha hiányos az elképzelés, megpróbálom ötletekkel kiegészíteni, mely stílust, eleganciát kölcsönözve, egyedibbé és élmény telibbé teszik a már várva várt napot. A hosszú előkészületekben, valamint a nagy napon is fontos szerepem van. Már reggel a helyszínre érkezek, az ünnepség menetéről részletesen kidolgozott forgatókönyvvel. Ellenőrzöm a dekorációt, a szolgáltatók időben való megérkezését, valamint, hogy minden és mindenki időben ott legyen az adott helyszínen. Egy lépéssel mindig a pár előtt vagyok. Korábban érkezek a helyszínre, hogy mire a jegyesek valamint a násznép megérkezik, minden a tervezettek szerint történjen. Végig kísérve az esküvő napját, az utolsó programig jelen vagyok.
Az esetben ha csak néhány dologban igényeltek segítséget, akkor is szívesen állok rendelkezésetekre. Legyen az egy ötlet, tanács vagy éppen ha nem találtatok megfelelő szolgáltatót (fotós, videós, vőfély, zenész...stb.), vagy esetleg egy hangulatos helyszínt, ahol szívesen ünnepelnétek, bátran keressetek. Ha csak az esküvő napján szeretnétek, hogy jelen legyek, segítve a rendezvény lebonyolítását, valamint, hogy minden rend szerint haladjon, az is megoldható.

Személyes konzultáció a dunavarsányi irodámban vagy dél-Pest vonzáskörzetében!


GALÉRIAAJÁNLATKÉRÉS


Ajánlatkérő neve:
Ajánlatkérő e-mail címe:
Ajánlatkérő telefonszáma:
Kérem írja be a művelet eredményét: 2x2 =

ITT VAGYUNKBULICENTRUM - Esküvői buli, céges buli, családi buli, egyéb események szolgáltatói adatbázisa - -Esküvőszervezés
HÍRLEVÉL
Név:
Email:
    Google PageRank