Hozzáadom a Kedvencekhez Bulicentrum a Facebookon Bulicentrum a Google+-on
Bejelentkezés
Login:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Koncz László Országjáró vőfély

Cim:Mezőkövesd
Mobiltelefon:06/20 597-2675
Telefon:
Fax:
MSN v. Skype:
E-mail:camaricu@freemail.hu
Weblap:http://orszagjarovofely.5mp.eu/web.php?a=orszagjar
Közösségi oldal:https://www.facebook.com/laszlo.koncz.10

1990. óta szolgálom
az ifjú párokat!
És ebben az évben is így teszek!

Az Úr 1968. évében láttam meg a napvilágot egy hat gyermekes család hatodik gyermekként. A szüleim, nagyszüleim, déd szüleim, ük szüleim is tősgyökeres Matyó emberek voltak, akiktől örökölhettem a virtust, hagyományok ápolását és tiszteletét.
A néptánccal már gyermekoromban,
1974-ben kerültem kapcsolatba, amely a népzenével kiegészülve mai nap is jelen van az életemben.

Hogyan kezdtem el és lett belõlem Võfély.

A vőfélyhívatás már jelen volt a családunkban a XX. század elején, amikor Koncz János bátyám szolgálta a fiatal párokat már, 1919-ben is aki Mezőkövesd és a környék egyik leghíresebb Vőfélye volt. Huszonkét éves koromban élt itt Mezőkövesden Tóth Laci bácsi első vőfély, aki úgy gondolta, hogy közel 30 éves szolgálat után tovább szeretné adni ezt a gyönyörű hivatást valakinek. Mivel elég régóta ismertük egymást és tudta jól, hogy van bennem elég kurázsi ezért áttestálta rám ezt a nemes hivatást minden szépségével, örömével és nehézségével. Így történt, hogy 1990-ben a legjobb legénykori barátom lakodalmában már én lehettem a vőfély. Abban a lakodalomban ő is ott volt és figyelte, hogy jó embernek adta-e át a szakmát. A lakodalom végén nyugodt szívvel mondta, hogy szerinte nem ez a lagzi volt az utolsó. Telt-múlt az idő és egyre több lakodalomba kaptam felkérést, és jó magyar népszokás szerint szájról-szájra terjedt a hírem és egyre távolabbról érkeztek a megbízatások. Jelen időben igyekszem eleget tenni minden felkérésnek a jó Magyarország határain belül. 25 éves szakmai tapasztalattal és 41 éves néptáncos múlttal igyekszem a lakodalmak jó hangulatát szolgálni, oda figyelni az Ifjú pár minden kérésére, a vendégsereget maximálisan kiszolgálni, hogy semmiben sem szenvedjen csorbát.


GALÉRIAAJÁNLATKÉRÉS


Ajánlatkérő neve:
Ajánlatkérő e-mail címe:
Ajánlatkérő telefonszáma:
Kérem írja be a művelet eredményét: 2x2 =

ITT VAGYUNKBULICENTRUM - Esküvői buli, céges buli, családi buli, egyéb események szolgáltatói adatbázisa - -Vőfély,Ceremóniamester
HÍRLEVÉL
Név:
Email:
    Google PageRank