Hozzáadom a Kedvencekhez Bulicentrum a Facebookon Bulicentrum a Google+-on
Bejelentkezés
Login:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Ingyenes hirdetés feladása


Kérlek olvasd el figyelmesen az alábbi kis ismertetőt.
Hirdetésedben a kitöltött mezők fognak megjelenni a megfelelő helyeken, ezért NE írj elérhetőséget a hirdetés címsorába sem a hirdetés szövegébe! Az így feladott hirdetések aktiválását az adminisztrátor elutasíthatja, így azok nem jelennek meg!

A hirdetési oldalon a csillaggal jelzett mezők kitöltése kötelező! A feltöltött kép jpg,gif vagy png formátumú lehet és a nagysága nem lehet több, mint 300 Kb. Hiba esetén a feltöltés nem fog sikerülni, ilyenkor kérlek ismételd meg a képfeltöltést!

Amennyiben címet is meg szeretnél adni az adatlapodon, ebben az esetben hiánytalanul kell kitöltened a címet. Ez azt jelenti, hogy nem elég kitölteni pl. az irányítószámot és várost, ekkor már kötelező a közterületnév, közterület típus, házszám és országnév megadása is.

FONTOS! Ha a hirdetés feladása után a hirdetés az adminisztrátorhoz kerül aki ellenőrzi és aktiválja a hirdetési oldalt. Minden további változtatást az aktiválás után a regisztrált felhasználói neveddel és jelszavaddal belépve a főoldalon a Hirdetések kezelése menüpontban el tudsz végezni, így ha még képet szeretnél feltölteni vagy szöveget cserélni akkor szerkesztheted a hirdetésedet.

Az oldal működése az újabb böngészőkre optimalizált, ezért ha a megjelenésben hiba lépne fel, frissítsd a böngésződet újabbra. Itt találsz linkeket a letöltésekhez.

Ha bármilyen probléma vagy hiba lép fel a hirdetés feladásakor kérlek jelezd azt az info@bulicentrum.hu email-címen és segítünk.


Hirdetés beküldéséhez előbb be kell jelentkeznie!

HÍRLEVÉL
Név:
Email:
    Google PageRank