Hozzáadom a Kedvencekhez Bulicentrum a Facebookon Bulicentrum a Google+-on
Bejelentkezés
Login:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Hirdetési szabályzat

A hirdetési oldalad egy max. 1 oldalas dokumentum lehet (A4-es lap), amely szöveget és képeket tartalmazhat. A képek max. 300 Kb méretűek és JPG/GIF/PNG formátumban tölthető fel. A hirdetés tartalmának illeszkednie kell a kiválasztott kategóriába, amelyben hirdetni szeretnél. A kiválasztott alkategória több helyen is szerepelhet pl. Esküvő/Virág, Családi/Virág (ezt külön-külön adatlaponként tudod feladni) , ingyenes hirdetésből max. 5 db lehet más-más kategóriában és a hirdetés megjelenítése csak egy alkalommal ingyenes , így egy újra regisztrálásnál ez már nem érvényes! Már korábban regisztrált hirdetőinknek csak hosszabbítási lehetősége van a hirdetése lejárata után.

Amennyiben nem találsz a tevékenységednek megfelelő kategóriát de a BULICENTRUM számára az elfogadható akkor a kategóriát kibővíthetjük ennek megfelelően.

A regisztrációval tárolt adataidat harmadik félnek nem adjuk át, de a BULICENTRUM marketing célokra pl. hírlevél küldésére, tájékoztatásra felhasználhatja.

A hirdetés lejárata előtt a regisztrált email-címen értesítelek és amennyiben nem újítod meg hirdetésedet az minden következmény nélkül megszűnik, nem kell fizetned semmit, de hírdetésed az elérhetőségeid nélkül továbbra is látható marad így arra ajánlatot kérhetnek. A lejárt hírdetések ajánlatkérései már nem ingyenesek!

<< Vissza a Hirdetés feladása oldalra >>

HÍRLEVÉL
Név:
Email:
    Google PageRank