Hirdetési szabályzat

A hirdetési oldalad egy max. 1 oldalas dokumentum lehet (A4-es lap), amely szöveget és képeket tartalmazhat. A képek max. 2 Mb méretűek és JPG/GIF/PNG formátumban tölthető fel. A hirdetés tartalmának illeszkednie kell a kiválasztott kategóriába, amelyben hirdetni szeretnél. A kiválasztott alkategória több helyen
is szerepelhet pl. Esküvő/Virág, Családi/Virág (ezt külön-külön adatlaponként tudod feladni).
A hirdetések ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.

Amennyiben nem találsz a tevékenységednek megfelelő kategóriát de a BULICENTRUM számára az elfogadható akkor a kategóriát kibővíthetjük ennek megfelelően.

A regisztrációval tárolt adataidat harmadik félnek nem adjuk át, de a BULICENTRUM marketing célokra pl. hírlevél küldésére,tájékoztatásra felhasználhatja. Ezt a feltételt az űrlap beküldésekor el kell fogadnod.

A hirdetés és saját adataidat kérésedre töröljük az adatbázisból. Kérésedet, észrevételeidet erre az email-címre küldheted: info@bulicentrum.hu

Hogyan adj fel hirdetést?
1. Regisztráció
Fontos, hogy regisztráld magad mielőtt feladnád hirdetésed, ugyanis így tudunk azonosítani a rendszerben!
Már a Facebook belépésedet is használhatod, így a regisztrációd automatikus !Kattints a kék színű "Belépés Facebook-al linkre" a Belépés gomb alatt !
2. Bejelentkezés
A regisztrált névvel és jelszóval vagy a "Belépés Facebook-al" linkre kattintva történik. Ennek segítségével több menüponthoz is hozzáférhetsz az oldalon
A hirdetés feladása után...

A Bulicentrum oldalán egy saját önálló hirdetést jelenítünk meg a szolgáltatásoddal kapcsolatban, ami tartalmaz minden adatot, amit az Űrlapon kitöltöttél, jól átlátható, igényes formában, így a hirdetésedre kattintók gyorsan és könnyen tudnak majd tájékozódni mindenről, ami után érdeklődnek. Használd ki a lehetőséget, tölts fel képeket, készíts egy leírást, és tedd még vonzóbbá a hirdetésed. Ha nem töltessz fel képet, a hirdetésed nem jelenik meg a főoldali ajánlóban!

Ha nem jön össze a belépés

Az alábbi folyamatot kellene követned:
- A Bulicentrum főoldalán baloldalt rákattintassz arra hogy Új jelszó igénylése
- a megjelenő űrlapon be kell írnod az email-címet amivel regisztráltál (amire a Hírlevelet is kapod)
- azután be kell írnod a spam ellenőrző képen megjelenő karaktereket (figyelnie kell a kis és nagybetűkre mert számít ) , ez a robotok ellen védi az oldalt
- Az új jelszóhoz elküldi a rendszer az emailt
- az emailban lévő linken keresztül (nem jelszót küld) beléphetsz (ez csak egyszer használható) és megadod újra a kívánt jelszót amit be szeretnél állítani (2x)

Innentől kezdve a megadott jelszóval és a felhasználói nevével (nem email-cím, hanem a regisztrált felhasználói név) be tudsz lépni az oldalra. Belépés után a jelszó bármikor megváltoztatható a Saját adatok menüpontban.
A saját hirdetéseid a jobb oldalon egy menüpont alatt (Hirdeteseim) jelennek meg, rákattintassz azután a szerkesztés fül alatt tudod megváltoztatni az adataidat, képeket stb. Szerkesztés után a lap alján ott van a mentés gomb arra rákattintassz és kész. Ha a leírtak ellenére mégsem sikerül akkor dobj egy mailt az info@bulicentrum.hu címre.