VÖRÖS POSTAKOCSI RESTAURANT

A hírdetés szövege: 

A Vörös Postakocsi étterem az hagyományos magyar konyha ételekből kínál nagyon széles választékot az idelátogatóknak a bélváros szívében. Az éttermünkben estenként háromtagú zenekar könnyű magyar és cigány zenét játszik. A 130 férőhellyel rendelkező 47 éves étterembe várjuk sok szeretettel mind azokat az embereket, akik szeretik a tradicionális és modern magyar konyhát, és meg akarják ismerni a régi Magyarország megújult ízeit.
Az étterem minőségi kiszolgálást nyújt a belváros központjában elfogadható árakon. A tradicionális nehéz magyar ételeket könnyedebb formában készítik sok zöldséggel, tej és tejtermékekkel és sovány, zamatos húsok felhasználásával. Az étlapon megtalálhatók a vegetáriánus ételek sokasága.
Étel választékunkat a Libamáj és a magyar ételkülönlegességek köré formáltuk. Szakácsaink rengeteget dolgoztak azon, hogy a libamáj elkészítés minden fajta formáját a maximális szintre emeljék. Így született meg 7 átlagon felüli libamáj étel. A második ház specialitása - a Mangalica Sertés Oldalas. Az étlapon megtalálható 7 különböző fajta Magyar Mangalica Sertés Oldalas – Spare Ribs.
A borkínálatot Magyarország fő borvidékeinek kiválóságaiból állították össze, több mint 70 féle palackozott borból, aminek a fele pohárban is kapható nagyon kedvező áron.
Mindezek után bátran neveznénk magunkat Libamáj és a magyar étel különlegességek Specialistájának.
A Vörös Postakocsi étterem Sörözője egy lehetőséget ad mindenki számára megkóstolni a híres Magyar Libamáj specialitásokat, Charolais Ribeye Steaket, Borjúpaprikást, Harcsapaprikást, vagy Sertés Oldalast, a friss salátákat összefonódva az igazi magyar világos és barna Dreher és Arany Ászok, cseh Bernard, Pilsner Urquell és Velkopopovický Kozel, német Hofbräu München sör különlegességekkel.
Szakmai eredmények:
- 2005 Védnöki Tábla Magyar Gasztronómiai Szövetség és az ECA (European Catering Association)
- 2009 Fehér Liliom díj
- 2012-2013-2014-2015-2016 Certificate of Excellence by Tripadvisor
- 2014 Ajánlott étterem Michelin Budapest Week-End Guide

Város (tartózkodási hely): 

  • Budapest
Névjegy

Cím megadása(telephely,üzlet,stb.): 

Ráday utca 15
Budapest
1092
Magyarország

Telefonszám: 

0612176756

Fax: 

0612150044

Email cím: 

Könyvtár terem

Hírdetési kategória választása: 

Itt vagyunk: 

Kapcsolat