Lolmarkt.hu, szerintem ez az egyedi pólók legjobb lelőhelye

A rendezvény szervezés azért izgalmas, mert minden rendezvény különböző. Minden rendezvény másról szól, minden rendezvényt máshogyan kell megrendezni. Minden rendezvény egyedi, és mindig vannak egyedi kérések, amiket néha igazi kihívás teljesíteni.

Nem is olyan régen találkoztunk egy egészen furcsa megrendeléssel. Egy cég csapatépítőjében segédkeztünk. Ilyenkor hagyományosan a programokat a cégek találják ki, mi főleg a helyszínt biztosítjuk, az ételeket, a frissítőket. De ebben az esetben egy kicsit más volt a helyzet, ugyanis a csapatépítő a szokásos megrendeléseinktől egészen eltérő volt.

Az egyes részlegek munkatársait ugyanis külön-külön asztalokhoz kellett elhelyeznünk, és az volt a speciális kérés, hogy mindenkinek készíttessünk egy egyedi pólót, amelyen szerepel a neve illetve az, hogy melyik részlegnél dolgozik. Ilyen esetekben általában a cégeknél a marketing részleg szokott intézkedni, de most minket kértek meg, mert meglepetésnek szerették volna a dolgozóknak.

A rendezvényen minden részleg egy csapatot alkotva igyekezett megoldani a játékos, inkább gondolkozós feladatokat.

A rendezvény megszervezése nagyjából a szokásos módon zajlott, nem volt egyéb extra kérésük, de egy kicsit meggyűlt a bajunk azzal, hogy honnan szerezzük meg a pólókat.

Az egyedi póló nyomtatás volt a válasz, így lehet a legegyszerűbben ilyen pólókhoz jutni. Az interneten több, ezzel foglalkozó cég honlapját is megnéztük, végül a lolmarkt.hu mellett döntöttünk. Itt ugyanis jó áron lehet pólókat készíttetni és a nagy tételben való gyártás sem okoz nekik gondot, pár napos határidővel nagyobb rendeléseket is el tudnak készíteni. E-mailben adtuk le nekik a rendelést, a feliratokkal és a tervekkel együtt, itt pedig gond nélkül legyártották, majd el is küldték nekünk a megrendelt pólókat.

lolmarkt.hu
lolmarkt.hu

Láttuk, hogy van lehetőség arra is, hogy helyben, az egyik üzletükben készíttessünk pólót, de nekünk 50 db-ra volt szükségünk, ezért inkább az online megrendelést választottuk. Kicsit tovább tartott volna bemenni az üzletbe és megvárni, hogy az összes pólót egyenként elkészítsék, meg persze értelemszerű, hogy a nagy megrendeléseket előre kell jelezni és a kisebb megrendelésektől külön kezelik őket.

egészen olcsón sikerült megcsináltatni a pólókat, majd a rendezvény napján a helyszínre is vittük őket. Volt is nagy meglepetés, hogy mindenki kapott egy személyre szóló pólót.

Igaz, nem a mi ötletünk volt, de jó volt látni, hogy egy cég ilyen aprósággal kedveskedik a munkavállalóinak, illetve jó volt egy kicsit szokatlanabb feladatot is ellátni a szervezés során.

Mi mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobban sikerüljenek a ránk bízott rendezvények és szerintem ezt is sikerült most kiviteleznünk.

Egyébként a lolmarkt.hu-n elég sok már előre elkészített mintás pólót láttam, többnyire vicces szövegek vannak ezeken. Elég jópofa pólók, szerintem ajándéknak is megfelelőek lennének. Illetve az üzleteikben szerintem bármilyen pólót elkészítenek, amilyet éppen rendel az ember.

Nem is ismertem ezek előtt ezt a céget, ami nem meglepő, nem nagyon foglalkoztatott a póló nyomtatás, de örülök, hogy megtaláltuk, mert gyorsan és nagyon jól dolgoznak, és ha legközelebb esetleg saját használatra vagy ajándékba szeretnék egyedi pólókat csináltatni, most már tudni fogom, hogy hova forduljak. Az e-mailes egyeztetés során ugyanis nagyon kedvesek voltak, amint elküldtük a mintákat, már vissza is jeleztek, minden részletet megbeszéltünk, és mindent pontosan úgy csináltak, ahogyan azt mi kértük.

Szeretem, amikor ennyire gördülékenyen mennek a dolgok, a rendezvényszervezésben ugyanis sokszor találkozunk buktatókkal, rengeteg problémával találkozunk, amit meg kell oldanunk, amire megoldásokat kell keresnünk, de ezúttal minden a legnagyobb rendben zajlott, még egy ilyen, egészen egyedi kérés teljesítése esetén is.