Buli az online újságnézés

A vírushelyzet miatt a rendezvények és bulik nagy része elmaradt, így sajnos sokaknak munka nélkül teltek a hónapok. Pedig egy egy rendezvényen, legyen szó esküvőn, vagy egy babaváró bulin milyen jó szokott lenni a hangulat. Az egyik ismerősöm egy ilyen szuper helyen dolgozik, neki szerencsére megmaradt az állása, és reménykedik abban, hogy ez az üzletág hamarosan újra virágozni fog, ennyi rossz hét után. Mivel az emberek szeretnek szórakozni, ezért reméli, hogy hamar megoldódik a helyzet, és újra a bulik és a rendezvények piacán találhatja magát. Addig tanácsokkal látja el a barátait, olyan tanácsokkal, amit ő is nem olyan régen fedezett fel.

Tehát talált egy oldalt, amiről minden egyes alkalommal, hogy ha összefutunk vagy beszélünk telefonon, akkor szóba hozza. Ez az oldal pedig a bevásárlásunkat könnyíti meg, így ezért is ajánlja mindig a barátom. Ez a nagyszerű oldal, amit azóta már én is használni kezdtem, nagyon sok jótékony oldallal rendelkezik. Egyrészt nincs tovább szükségem olyan szórólapokra, és újságokra, melyeket a boltok az éppen heti akciósan meghirdetett termékeiket reklámozzák. Mivel felmegyek, erre az oldalra és mindent megtalálok rajta. Van egy felső sáv amin könnyen ki tudom választani, hogy melyik bolt újságját szeretném megnézni tüzetesebben, valamint ha rákattintok, akkor nem csak az újság jelenik meg, hanem különböző kategóriákban is meg lehet nézni a bolt termékeit alapélelmiszerek, alkoholos, alkoholmentes italok, vagy éppen állateledel kategóriában.

Nekem ez az ajánlás a barátomtól nagyon megtetszett, hiszen így nem kell az újságot elkérnem, már ki is írtam a postaládámra, hogy nem kérek szórólapokat. Ezzel remélem hozzájárulok ahhoz, hogy a környezetemben kevesebb fát kell kivágni, még környezettudatos is tudok lenni, hogy bárhol, akár a telefonomról, vagy a laptopról meg tudom nézni az aktuális kínálatát a kedvenc bevásárlóhelyemnek.
És oly szerencsés vagyok, hogy ténylegesen a kedvenc élelmiszert forgalmazó helyen is jelen van a listán, melyet közölni tud az oldal. Hiszen a spar az egyik olyan bolt, ahova mindig szívesen térek be. A legjobb termékeket a spar-ban lehet megtalálni, ezt talán nem túlzás kijelenteni. Erről nem is szoktunk a barátokkal vitázni, hogy a spar-ban lehet megtalálni, hiszen ők is így vélekednek. Ezért is örültem, hogy az oldalon minden héten meg tudom nézni, az aktuális kínálatát. Annyira jó, hogy a barátom ajánlotta ezt az oldalt, jövet menet ránézek, és betérek egy Sparba.

Így esett, hogy mielőtt elindulok, akkor ránézek erre a remek oldalra, mindent meg tudok találni, természetesen nem csak Sparos reklámújságot lehet rajta megtalálni, de ha már spar-ban lehet megtalálni mindent, akkor miért menjek tovább ennél. Szuper, hogy a barátom ilyen remek ötletet adott, amit azóta én is tovább adtam, mert erről mindenkinek tudnia kell. Nem csak a környezettudatosság miatt, de az árakat is össze lehet hasonlítani, hogy online egymás mellé helyezzük az akcióban részt vevő újságokat. Tehát mindenképpen megéri ellátogatni, eme remek oldalra, ha csak egyszer is megnézi az ember, akkor máris a rabjává fog válni, és alig várja majd, hogy jöjjön a következő hét, hogy újra tudja nézni a termékeket melyekhez kedvező áron tud majd hozzájutni az akció időtartama alatt. Én is mindig így teszem várom, és sosem csalódom az ajánlatokban.