Bulit szervezni futómű beállítás nélkül nem lehet

A múlt héten egy szülinapi bulit szerveztünk a kishúgomnak. Minden nagyon szépen haladt. A tervek csodásak voltak és épp a kellékek beszerzésével foglalkoztunk, amikor észrevettük, hogy az autó futóműve mintha nem ugyanúgy működne, mint ahogy szokott.

A biztonság kedvéért úgy gondoltuk, hogy el kéne vinni egy autó szerelőhöz, nehogy valami baj okozója legyen ez a hiba. Az interneten utána néztünk, mennyibe is kerülne ennek a megjavíttatása. Ezt írtuk be a keresőbe: futómű beállítás ár. Ki is dobott jó pár találatot, úgyhogy volt miből válogatni. Több oldalt is megnéztem. Különböző szempontokat vettem figyelembe a válogatás során. Ilyen szempont volt az, hogy reális áron legyen, viszonylag hamar kapjunk időpontot, kellő szakértelemmel rendelkezzenek az ott dolgozók, és hogy megbízhatóak legyenek.

Ezen szempontok alapján találtam egy ígéretesnek tűnő autószervizt. Méta autószerviz néven Te is rájuk tudsz találni. A honlapjuk nagyon igényes, jó a felépítése, könnyen meg lehet találni mindent, képek is színesítik és tényleg pár kattintással már meg is tudom azt az információt, amire kíváncsi vagyok.

Rákerestem a futómű beállítás árakra is. Nagyon kedvező áron hirdetik ezt a szolgáltatásukat. Meg is lepődtem, hiszen többre számítottam. Kis leírást is olvashattam arról, hogy hogyan végzik a futómű beállítást. Az oldaluk alapján számomra az volt a benyomás, hogy nagyon felkészültek, szakmailag helyén vannak, és az ügyfél az első.

Ha már ott voltam, megnéztem mindent, amit megtalálhatok az oldalukon. Számos szolgáltatás elérhető náluk, hogy néhányat kiemeljek ezek közül: autó villamosság szerviz, fék javítás és szerviz, vezérlés csere és szerviz, olaj és gumi csere, kuplung javítás és szerviz, autó átvizsgálás és állapotfelmérés. Nagyon megörültem ennek, hogy ennyi mindent vállalnak, mert ha esetleg jó tapasztalatom lesz velük, akkor már lesz egy szerviz, ahová fordulhatok más hibákkal is.

Utána néztem, hol találhatóak meg helyileg. Szerencsére Budapesten belül számomra könnyen megközelíthető helyen vannak. Ezen megörülve már csak abban bíztam, hogy szabad időpontjuk is lesz. Tettem egy próbát, és felhívtam őket.

Viszonylag hamar kaptam időpontot, így egy hétre rá, már vihettem is az autót megjavíttatni.

Végül pedig azért döntöttem a Méta autószerviz mellett, mert megfelelő szakmai tudással rendelkeznek, számomra könnyen megközelíthető helyen vannak és a futómű beállítás ár is kedvező. Az időpontfoglalás gördülékenyen ment és nem kellett hónapokat vagy több hetet várni arra, hogy újra egy szuperül működő, biztonságos autóban üljek.