Egy táska édesség mindig jó ajándék

A barátnőm egy rendezvényszervező cégnél dolgozott, mikor még mindketten egyetemisták voltunk. Imádták a gyerekek, és ő is szerette a kicsiket, ráadásul jó kézügyességgel áldotta meg az ég, ezért arcfestőként vett részt a különböző programokon. Vicces történeteket mesélt a munkájáról. Egyszer például egy falunapon odament hozzá egy kislány, és megkérte, hogy fesse ki pillangóvá az apukáját. Ezzel semmi gond nem lett volna, csakhogy apuci egy 120 kilós, kopasz, tetovált, színizom fazon volt, nem éppen a pillangóarcos fajta. 

Hiába az izom, és a kemény külső, a pici lány olyan nyomást gyakorolt az apukájára, hogy nem volt menekvés, pillangóvá kellett változnia. A végeredmény olyan hatásos lett, hogy a kopasz, kigyúrt verőember alkatú fickóból lepkeapuvá avanzsálódott ember az egy évvel későbbi rendezvény reklámarca lett, és az ő képeivel voltak teletűzdelve a falu hirdetőfelületei. 

Egy másik eseményen a barátnőmnek több napig kint kellett maradnia a rendezvény területén. Úgy döntöttem, az egyik nap kilátogatok hozzá és meglepem. Vettem neki egy táskát, és teleraktam a kedvenc édességével. Hatalmas pirospontot szereztem ezzel. 

A táskát egyébként az annataska.hu webshopban találtam, ahol rengeteg kiváló minőségű terméket vásárolhatunk. Vannak táskáik, pénztárcáik, öveik és egyéb hasznos kiegészítőik is. A dizájnerek nagyon kellemes weboldalt alkottak. Elegáns kávé-színekkel operál, ami megnyugtat vásárlás közben, és sugározza, hogy itt bizony csak minőséget találnak a vevők. A főoldalon kiválaszthatjuk, hogy női- vagy férfi táskákat keresünk-e. Emellett találunk itt kiemelt ajánlatokat és termékajánlót. Ezek olyan termékek, melyeket az oldal üzemeltetői gyűjtenek össze, és elég sok akciós darab van köztük. 

A felső menüsávban a különböző márkák között válogathatunk, a bal oldali menüsáv pedig abban segít, hogy a különböző típusú táskák között tudjunk kényelmesen válogatni. Nézzük meg például a hátitáska menüpontot!

Ebben a kategóriában a legkülönbözőbb színű, méretű és kialakítású tatyók közül válogathatunk. A színkavalkád kedvelőinek a tarka darabok lesznek a kedvencei, az egyszerűbb, elegánsabb irány követői pedig az egyszínű táskák között találnak vonzó darabokat. 

Ha az árakat nézzük, szerintem nagyon korrekten juthatunk hozzá ezekhez a cuccokhoz. A legolcsóbb egy 6.990 Ft-os, M méretű, egyszerű fekete olasz női táska. Van egy nagy cipzáras rész rajta, ahová mindent be lehet dobálni és mellette két kisebb, szintén cipzáras zseb. Ezek lehetővé teszik a dolgok szortírozását, igaz a női táska egyik alaptulajdonsága, hogy minden random bele van dobálva, de a tulajdonosa mégis egyből megtalálja benne amire szüksége van. 

A legtöbbet egy gyönyörű, színekben gazdag, kivágott virágokkal díszített, bőrből készült női táskáért kell fizetnünk. Ez az XL méretkategóriába tartozik, és pasztellszínekkel kombinál. Egymás mellé helyezett kis négyzetek vannak rávarrva, melyek eltérő színeikkel discogömb hatást kölcsönöznek a táskának. Némelyik négyzetbe virágot is raktak, ez úgy néz ki, hogy alul van egy nagyobb virágforma, és arra ráraktak egy kisebbet, aminek a színe egyezik az adott négyzet színével. Ez a gondosan kidolgozott, és különleges dizájnú hátitáska 33.990 Ft-ba kerül. Szerintem, ha minőségről beszélünk, ez sem olyan eget rengető ár. 

Az annataska.hu kínálata nem csak a nőknek kedvez. Nagyon király férfi hátizsákok is találhatók itt. Ezek rendre feketék, egy kivételével, de az is olyan sötétkék, hogy inkább feketének tűnik. Elegánsak, strapabírók és észvesztően jól néznek ki. Találunk inkább a sportolás irányba húzó férfi táskákat, és bulizós darabokat is. 

Számomra a ruha-, cipő- és táskavásárlás mindig mumus volt, mert rengeteg időbe kerül, és unalmas is, de ez a fantasztikus webshop még az én kedvem is meghozza egy kis shoppingoláshoz.