Egy ügyfelem ajánlotta a Laumar InstanTENSE Plus szérumot

Rendezvényszervezőként dolgozom. Nagyon szeretem a munkámat. De persze hasonlóan minden más álláshoz, ez is nagyon stresszes tud lenni. Nemrég vettem észre, hogy a mindennapok folytonos rohanása és a kevéske alvás miatt egyre több reggel ébredek fekete karikákkal vagy táskákkal a szemem alatt. Sőt, úgy látom, pár ránc is megjelent a szemem körül, amik korábban nem voltak ott. Azóta sokat próbálkoztam különböző szemkörnyékápoló kozmetikumokkal (a krémektől a cseppekig mindennel). De még nem találtam olyat, ami valóban hatásosnak tűnik. A kipróbált szerek vagy nem értek el semmilyen hatást. Vagy valóban látható volt az eredmény, de mellé a készítmény szemirritációt okozott. Múltkor, amikor az egyik ügyfelemmel (egy kb. harmincas anyukával) intéztük a lánya 16. születésnapi bulijának részleteit, az ügyfél búcsúzáskor megkérdezte, ajánlhat-e valamit a szemkörnyéki ráncokra. Az általa ajánlott kozmetikum a Laumar InstanTENSE Plus emelő hatású arcszérum volt, amiről Ő is nemrég hallott. Azt mondta, ha érdekel a termék, az instantense.hu weboldalon minden szükséges infót megtalálok róla.

Úgy gondoltam, a dolog megér legalább egy guglis keresést, így aznap munka után leültem a gépem elé, és rákerestem az oldalra a neten.

A Laumar InstanTENSE Plus hatékony segítség a szemkörnyékápolásban

Laumar InstanTENSE Plus

A Laumar InstanTENSE Plus egy emelő hatású szérum, melyet kifejezetten olyan érzékeny, körültekintő és speciális ápolást igénylő bőrfelületekre fejlesztettek ki, mint pl. a szemkörnyék érzékeny bőre. Éppen ezért a szérum maximálisan kíméletes. Vagyis mentes minden olyan összetevőtől, amelyek a bánthatják a szemet.

Ettől függetlenül azonban nagyon hatékony készítmény. Rövid idő alatt hatásosan segíti a szemkörnyéki ráncok felszívódását. Illetve megbízható társ a táskás és karikás szemek elleni küzdelemben is. Hatékonyságát és kíméletességét a gyártó cégtől független klinikai tesztek igazolják. Illetve mutatják azok a videók is, amelyeket az InstanTENSE elégedett használói készítettek.

Az instantense.hu weboldalon valóban mindent megtudhatunk a szérumról, amit tudni érdemes. Részletes leírást olvashatunk a benne található aktív összetevőkről, és arról is, pontosan milyen hatás kifejtésével segítik ezek a szérum hatását. Megismerkedhetünk azzal, pontosan hogyan hat a termék. Illetve azt is megtudhatjuk, hogyan érdemes használnunk a szérumot ahhoz, hogy biztosan kifejtse a kívánt hatást.

Így használd a szérumot

A Laumar InstanTENSE Plus tehát egy abszolút minőségi termék. Azonban ahhoz, hogy segítségével a szemkörnyéki bőr valóban hosszútávon visszanyerje frissességét, nem mindegy az sem, hogy hogyan használjuk. A szemkörnyéki bőr ugyanis speciális ápolást igényel.

Az instantense.hu oldalról megtudhatjuk, a szérum hatása már az első használat után meglátszik valamelyest. Azonban a tartósan friss és feszes szemkörnyék érdekében minden nap használnunk kell azt. Fontos az is, hogy a készítményt mindig alaposan megtisztított bőrre vigyük fel. Tisztítás nélkül ugyanis csak bejuttatjuk bőrünkbe a felszínén található szennyeződéseket.

És végül szintén nagyon fontos az a technika, az a mozdulat is, amellyel a szérumot felvisszük a kezelni kívánt területre. A szemkörnyék finom bőrének ugyanis nem tesz jót, ha szétkenjük rajta a kozmetikumokat. A weboldalon található tájékoztató ehelyett azt ajánlja, óvatos, ütögető mozdulatokkal masszírozzuk a Laumar InstanTENSE Plus szérumot a bőrbe.

Az instantense.hu nem csak bemutatja a Laumar InstanTENSE Plus-t

Az instantense.hu oldalon tehát lehetőségünk van részletesen és alaposan megismerkedni a Laumar InstanTENSE Plus elemő hatású arcápoló szérummal. Emellett pedig, ha a termék elnyerte tetszésünket, akár meg is tudjuk vásárolni azt.

A szérum már a gyógyszertárak polcain is megtalálható. Az online rendelés azonban egyrészt kényelmes, hiszen az otthonunk kényelméből, egyetlen lépés nélkül megrendelhetjük a terméket. Másrészt nagyon gyors, mivel a megrendelt InstanTENSE Plus-t 24 órán belül házhoz is szállítják. Nem kell tehát sokat várnunk arra online rendelés esetén sem, hogy kipróbálhassuk a készítményt. Harmadrészt pedig 30 napos pénzvisszafizetési garanciával jár. Vagyis elegendő időt kapunk arra, hogy kiderüljön, valóban nekünk való termék-e az InstanTENSE Plus.

Ha érdekel a szemkörnyékápolás, olvass bele a weboldal blogjába is

Az instantense.hu oldalon egy nagyon jó cikkeket tartalmazó blogot is találhatunk. Itt főleg szemkörnyékápolással kapcsolatos dolgokról olvashatunk. De az egyik cikkből pl. azt is megtudhatjuk, hogyan tud segíteni az InstanTENSE a száj körül kialakuló ráncok ellen.

A blog bejegyzései rengeteg fontos téma felől közelítenek az arc- és szemkörnyékápolás témához. Olvashatunk pl. arról, miért fontos, hogy a férfiak is foglalkozzanak az arcbőr megfelelő ápolásával. Arról, hogy a szemkörnyéki bőr már 40 éves kor alatt is bőven tud problémákat okozni. És arról is, hogy milyen otthoni praktikákkal lehet próbálkozni a szem környékének ápolásakor.

Engem ez utóbbi téma meglehetősen érdeke, úgyhogy meg is nyitottam egy ezzel foglalkozó cikket.

Léteznek az arcápolásban hatékony otthoni praktikák

Az elolvasott cikkből kiderült számomra: vannak olyan otthoni módszerek, amelyek valóban tudnak segíteni a szem alatti táskák és karikák ellen. Ilyen például a krumpli vagy uborka alkalmazása a szem alatti területen. De segíthet a tojásfehérje is. A cikk azonban felhívja a figyelmet arra, hogy az otthoni módszerek hatása nem igazán tartós.

Ráadásul például az ilyen módszerektől (pl. az uborkapakolástól) csak akkor várhatunk el bármilyen hatást, ha a kialakult táskák oka egyszerű. Pl. egy kevés alvással töltött éjszaka miatt jelentek meg. Bonyolultabb problémák esetén azonban a házi módszerek nem bizonyulnak hatékonynak.

Megfelelő életmód nélkül semmilyen termék nem nyújt teljes megoldást

Az instantense.hu blogjának egy másik cikke arra hívta fel a figyelmemet, hogy megfelelő életmód mellett semmilyen készítmény sem lehet elég hatékony megoldás a táskák, karikák vagy ráncok ellen. Még akkor sem, ha olyan kiváló termékről van szó, mint a Laumar InstanTENSE Plus.

Ahhoz, hogy a szemkörnyéki bőr sokáig friss, fiatalos és feszes tudjon maradni, elengedhetetlen az, hogy odafigyeljünk magunkra. Vagyis egészségesen étkezzünk. És fogyasszunk megfelelő mennyiségű folyadékot, leginkább vizet.

Emellett a cikk felhívja a figyelmet arra is, hogy karikák (vagy táskás) szemek ellen a legjobb az alvás. Az elegendő ideig tartó és megfelelő minőségű alvás. Ugyanis az alváshiány (legyen szó akár kevés, akár rossz minőségű pihenésről) a legnagyobb ellensége a szem alatti érzékeny bőrfelületnek.

Természetesen bizonyos életkor felett, vagy bizonyos genetikai összetevők miatt előfordulhat, hogy az egészséges életmód egyszerűen nem elég. Ilyenkor fontos, hogy a szem alatti terület hibáinak elfedését ne sok sminkkel próbáljuk meg először. És a kés alá feküdni sem érdemes rögtön.

Ha problémánk van a szem alatti ráncokkal, táskákkal vagy sötét karikákkal, a legjobb, amit tehetünk, hogy keresünk egy megfelelő szemkörnyékápoló készítményt.

A Laumar InstanTENSE Plus emelő hatású szérum például ilyen megoldás lehet. A szérum egy allergénektől és irritáló anyagoktól mentes, kíméletes ápoló készítmény. Hatása gyors és tartós, teljesítményét, kíméletességét komoly klinikai tesztelés előzte meg. Hatékonyságát pedig számos elégedett használó is igazolja.

Utólag is nagyon hálás vagyok az ügyfelemnek, aki az instantense.hu oldalt ajánlotta. Ha minden igaz, jó szemkörnyékápoló mellett egy olyan bloggal is gazdagabb lettem, amely rengeteg segítséget nyújt a megfelelő arcápolási szokások kialakításában is.