Egy jó talpmasszázs mindenkinek kijár

Békeidőkben rendezvényszervezéssel foglalkozom. Most a vírus miatt ez egy kicsit szünetel, de lesz ez még így se! A lényeg a lényeg, hogy a szakmámnak köszönhetően nagyon sokat vagyok talpon, néha pedig ha olyan rendezvény van, akkor kénytelen vagyok magassarkút húzni és abban végigállni az éjszakát. Ilyenkor persze borzasztóan fáj a nap végére a lábam, amire nekem a legjobb megoldás mindig egy jó talpmasszázs. Na, persze nem azt mondom, hogy minden egyes rendezvény után eljártam, de két hetente biztosan meglátogatom a Karma Thai Masszázs szalonját.

Egy talpmasszázs nem csak arra jó, hogy megkönnyebbüljön a lábunk az egész napos tehertől, hanem az egész testünkért, minden szervünkért felel. Ugyanis biztosan hallottad már, hogy minden szervünk idegvégződése a talpunkban fut össze. Ez nem valami hókuszpókusz mese, ez valóban így van. A páros szervek, mint például a tüdő, vagy a vese, mindkét talpunkon megtalálható.

Biztos érdekel, hogy mi is tulajdonképpen a talpmasszázs sorrendje, vagyis tulajdonképpen a menete.

Első körben, a masszőr finom átnyomogatja mindkét talpad, majd ahol csomókat vagy görcsöket észlel, azokat jobban kezelés alá veszi. Ezeken a területeken, egy-egy beteg vagy problémás szervet lehet észlelni, amikor pedig ezeket nyomkodják több mint valószínű, hogy nyomást vagy fájdalmat érzékelsz majd. Lehet, hogy ez elsőre nem hangzik valami kellemesen, de hidd el, hogy nagyon jótékony hatású, ugyanis a folyamatos stimulálással fényéveket lehet javítani a szervek kondícióján. Javulhat a vérkeringésed és az immunrendszered is.

Azért azt leszögezném, hogy ez nem orvosi reflexológia, hanem egy természetgyógyászati ágazat, ahol lassabb a gyógyulás, de tartós. Tehát mivel nagyon fontos szerveket is megnyomkodhat ilyenkor az ember, nem mindegy, hogy mi a talpmasszázs sorrendje, nagyon fontos, hogy értő kezek csinálják. Nyilván, ha te magad megnyomkodod otthon, abból nem lesz gond, de ha valódi hatást szeretnél elérni, akkor bízd profikra.

Talpmasszázs esetén 3 féle időtartam közül választhatsz, lehet 30 perces, 60 perces vagy 90 perces is egy kezelés. Tőled függ, hogy melyiket választod, de bármelyik is legyen az, abból nagyjából 90% lesz talpmasszázs, a maradék időben pedig kicsit megdolgozzák a nyak és a váll területeit is.

Ezt a sok infót amúgy mind a Karma Thai Masszázs oldaláról tudom, mivel minden masszázs alatt egy nagyon részletes leírást olvashatunk az adott masszázsról, arról, hogy mi a menete és leginkább kiknek ajánlják. Szerintem ez nagyon jó, mert sokan nem tudják, hogy pontosan, hogy milyen masszázsra van szükségünk és legtöbben nem is arra mennek el, amire igazán kéne.

Két szalonjuk is van, mindkettő Budapest belvárosában, az egyik a Síp utca 27-es szám alatt, a másik pedig a Király utca 38-ban. Ahogy a nevükből is kiderülhet, a fő profil a thai masszázs, ami amúgy száraz masszázs, maximum csak egy kis izomlazító krémet használnak, de nem fognak nyakon önteni olajjal. Ruhában végzik, vagyis nem a te utcai ruhádban, hanem egy olyan speciális masszázs ruhában, amit ők adnak neked és tökéletesen illeszkedik a feszítő nyújtó mozdulatokkal, amivel jár a thai masszázs maga. Mindemellett azért ha valaki olajos masszázsra vágyik, azt is megtalálhatja itt. Azoknak kifejezetten ajánlom az olajos és a meleg olajos testmasszázst.