Selfiegép – a kötelező eleme egy igazi mai bulinak vagy esküvőnek

Azért írom így, hogy bulinak, mert mindegy, hogy esküvőről, vagy céges rendezvényről van szó, a selfiegép ma már valóban kötelező eleme egy-egy ilyen összejövetelnek. A kérdés már csak az, hogy honnan érdemes megrendelni egy ilyen szolgáltatást. Mert hát egy igazán jó rendvezvényszervező azt is tudja, hogy hol a legkedvezőbb és hol a legjobb minőségű a megrendelt szolgáltatás.

Én a selfiegep.hu-t szemeltem ki erre a célra, ami abszolút az egyik legjobbnak tűnik a selfiegép szférában. Mindenféle háttereik vannak és a különböző csomagokból mindenki ki tudja választani magának, hogy melyikre van szüksége. Közben meg még arra is felhívják a figyelmet, hogy akár egyidejűleg több gépet is lehet tőlük bérelni, mert hogy több berendezéssel is rendelkeznek. Ez például egy céges rendezvény szervezésekor szerintem abszolút működik, szóval érdemes egyszerre több eszközt is innen választani, hátha még valami kedvezménnyel is szolgálhatnak.

Egyébként is profi csapatról van szó, hogyha megnézitek a referenciákat látszik, hogy már rengeteg vállalkozás választotta az ő selfiegép parkjukat a rendezvényeikre. Gondolom, hogy az esküvők száma ennél meg aztán már csak még több.

Bár a 2023-as árakról még csak egyedi ajánlatok keretében lehet információt szerezni, az idei évre még fenn van a teljes árlista, ha esetleg épp selfiegépet keresnétek valamilyen rendezvényre. 3 csomag közül lehet választani, amelyek 99 – 119 – 139 000 forintba kerülnek. Ezekért rendre 4 – 6 – 8 órás rendelkezésre állást lehet kapni, különböző extrákkal. Az alap minden esetben az, hogy jön egy segéd, aki kezeli a gépet és nem hagyja, hogy a kissé már spicces kollégák esetleg bajt okozzanak benne. Aztán az is minden csomag része, hogy akármennyit lehet fotózni és nyomtatni a kijelölt időkereten belül. Szerintem valahol ez a kulcsa annak, hogy valóban mindenki tudjon hazavinni egy kis emléket erről az alkalomról.

Amiben viszont különböznek a csomagok az árakon és a megszabott időkereten túl, az az, hogy a 6 órás ajánlathoz már jár egy színes háttér is, ami egyébként 20 000 forint lenne. Illetve a 8 órás csomag esetén már nem kell a fotókönyvön se gondolkozni, mert azt is adnak a csomaghoz – ennek ára egyébként szintén 20 000 forint lenne. Szóval érdemes minél magasabb kategóriájú csomagot választani, mert úgyis sokáig fognak fotózkodni az emberek, mire mindenkinek lesz egy beragasztandó képe, akkor meg már legyen fotóalbum és színes háttér is.

Árajánlatot kérni a selfiegép bérlésére a weboldalukon lehetséges egy kitölthető űrlap segítségével. Erre nagyon hamar szoktak reagálni és ha egyeznek az elképzelések, akkor már meg is lehet rendelni a szolgáltatást. Akár még arra is van náluk lehetőség, hogy folyamatosan béreljünk egy gépet – gondolok itt a helyszínekre, szóval, ha egy minden igényt kielégítő szolgáltatót kerestek, akkor ezzel a céggel szerintem megtaláltátok.