Új iroda, új fürdőszoba

A gyerekkori legjobb barátom és én, már jó pár éve alapítottunk egy buli szervezőcéget. Nagy álmunk volt, és amint lehetőségünk nyílt rá, meg is valósítottuk. Csodálatos dolog, hogy azt csinálhatjuk, amit szeretünk, ami már egészen tinédzser korunk óta a legnagyobb álmunk. Szerencsére egyre több megbízást kapunk, így új kollégákat is fel kellett venni. Ez pedig azzal járt, hogy a régi központi irodánk már szűkösnek bizonyult. Egészen hamar megtaláltuk az új bázist, egy apropója volt, hogy a fürdő része eléggé lerobbant volt. Így az egy kis renoválásra szorult.

Hasznos oldalra bukkantunk

Elkezdtük nézegetni az IKEA honlapját, majd meg is találtuk a tökéletes bútorokat, de jó lett volna, ha van a fürdőszoba alsószekrény mosdó nélkül is, mert a már eredetileg beszerelt csaptelep tökéletesen megfelelt. Mivel nem találtunk, ezért le is tettünk erről a bútorról és inkább csak bújtuk az internetet mindenféle ötlet után. A furdoszobaotletek.hu oldal nagyon hasznos volt. Be kell vallanom, még így a 30-as éveimben járó férfiként is izgalmasnak találtam az ott lévő cikkeket és tippeket. Olyannyira, hogy nekem is megjött a kedvem, ahhoz, hogy egy kicsit kipofozzam az otthoni fürdőt is. Egyébként miután sikerült egy másik áruházban megtalálni a korábban kinézett fürdőszoba alsószekrény mosdó nélküli verzióját, után úgy döntöttem, hogy tényleg ráfekszem az otthoni fürdőszoba projektre.

Néhány törölközőt akartam csak, de egy egészen új fürdőszobám lett

Először csak arra gondoltam, hogy néhány színes törölközővel, és a hangulat feldobása gyanánt beiktatok egy-két művirágot is, aztán kicsit tovább mentem és már egy másik fürdőszoba szekrényt is találtam. Végül olyan sok jó ötletről olvastam ezen az oldalon, hogy már azon kaptam magam, hogy az Obiban lapozgatom a különböző csempe mintákat miközben az új beépíthető masszázsfunkcióval ellátott zuhanyzót is kiválasztottam.

Ezen az oldalon olvastam arról is, hogy nagyon divatos lett a matt fekete fürdőszoba csempe. Nagyon brutál, egyszerűen imádom! Azért nem az egész fürdőt fogja borítani, de egy részét biztos. Végül már felfogadtam egy lakberendezőt is, aki tovább segített nekem az új fürdőszoba kialakításában.

Nagyon büszke vagyok az új fürdőszobámra

A végeredmény nagyon jó lett. A teljes padlóburkolat ki lett cserélve és a fürdőszoba csempe is. Új mosdó kagylót építettem be, amihez jár alsó-és felsőszekrény is egyben. Beszereztem egy olyan fürdőszoba szekrényt is, amiben beépített szennyes tartó is van. Így talán már nem a fürdő egyik sarkában fogom gyűjteni a koszos ruhákat. Mindezek mellé még két álló szekrényt is felerősítettünk a falra. Utolsó simításként végül beszereztük a színes törölközőket és az élethű művirágokat is.

Tényleg nagyon dizájnos lett, erre már senki nem mondhatja majd, hogy egy elhanyagolt agglegény fürdőszoba!