Nincs egy cipőm, amit felvegyek!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem bulik előtt rendszeresen az szokott a gondom lenni, hogy nincs egy olyan cipőm, amit szívesen felvennék az esti partyra.

Egy buli előtt sokat gondolkozom a sminkemen, hogy milyen legyen a hajam, hogy melyik ruhámat vegyem fel és persze, hogy ahhoz a ruhához melyik cipőm illik a leginkább.

Ez egy tipikus női “betegség” a párom szerint. Míg ő nagyjából 4-5 pár cipővel éli az életét, nekem legalább 20 pár cipőm van a szekrényben, és így is én vagyok az kettőnk közül, aki sosem tudja, melyiket vegye fel.

De ez érthető, hiszen minden bulinak más a jellege. Egy retro buliba például nem illik ugyanaz a magassarkú, amit a munkába veszek fel, és a piros kosztümömhöz sem vehetek fel zöld cipőt. Érthető, hogy ennyi van, hiszen minden ruhámhoz kell egy.

Amikor csak tehetem, akkor a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu oldalról vásárolok. Itt sok olyan cipő van, ami a stílusomhoz illik. Itt mindig találok megfelelő cipőt a hétvégi buliba, és ha hétfőn megrendelem, akkor szombaton már fel is tudom venni, annyira gyors a szállítás.

Nagyon nagy itt a kínálat, minden bulira van megfelelő cipőjük. Edzőcipőt is vettem már itt, de a legutóbbi céges karácsonyi bulira is itt vettem cipőt. A kínálatukban minden megtalálható, vannak papucsok, bakancsok, alkalmi cipők, sportcipők, férfi cipők, női cipők, gyerek cipők, és ami meglepő, táskák is.

Emiatt az egyik kedvencem a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu oldal.

A táskákkal is meg szokott gyűlni a bajom egy-egy buli előtt, hiszen sosincs olyan, ami megy a ruhámhoz, a cipőmhöz és elég nagy, vagy pont hogy elég kicsi, azaz az alkalomhoz illik. Sok táskát vettem már a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu oldalról, és mindegyikkel nagyon meg voltam elégedve, ahogyan a cipőkkel is.

Táskákból is van bőven választékuk, a méretek mindig pont olyanok, mint ami fel van tüntetve az oldalon. Itt elég jó minőségű táskák vannak. Nem szeretem azokat a gagyi, kínainak tűnő táskákat, amiket a legtöbb ruhaboltban árulnak. Itt szerencsére tényleg jó minőségű, tartós darabok vannak, akárcsak a cipőkből.

Nagyon szeretem ezt az oldalt, mert már sokszor rendeltem innen, de még egyszer sem volt velük gond. Nagyon megbízhatóak, bármiről is legyen szó, mindig nagyon jó minőségű, prémium termékeket kapok. A cipők állják a sarat, a rendszeres használat sem tesz bennük kárt.

Sokszor nagy akciók vannak, akkor igazán megéri innen vásárolni, szinte hihetetlen árakon lehet megkapni az egyes modelleket. Ilyenkor egy kicsit többet szoktam vásárolni, ami jó is, mert egy bizonyos összeg felett ingyen van a szállítás is.

Összességében egy nagyon jó oldal, ahol mindig van olyan cipő, ami kellene, és mindig sikerül olyat vásárolnom, ami megmenti a hétvégi bulimat. Szóval lehet, hogy sok cipőm van, de nem tehetek róla, ki tud ellenállni a jó ajánlatoknak?

Most is 60-70%-os akciók vannak az oldalon, és nem csak a nyári, hanem az őszi kollekció egyes darabjai is éppen le vannak értékelve. Szóval, ha valaki szeret előre gondolkozni, akkor most megéri előre megvenni az őszi darabokat, hogy ne akkor kelljen kapkodni, mikor bejön a hideg. Én is így fogok tenni, már elég sok új lábbelit tettem a kosaramba, már csak azt kell átgondolnom, hogy melyikeket szeretném ténylegesen megvenni, hiszen amit nem fogok használni, bámennyire is tetszik, felesleges most megvennem.

Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu
Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu