A gázpalack töltés mindig kapóra jön!

Ha rendezvényszervezésre adja a fejét az ember, akkor minden eshetőségre fel kell készülnie. Még az olyanokra is, ha például egy céges rendezvényt kell levezényelnie, de az utolsó pillanatban derül ki, hogy a bográcsozáshoz szükséges kellékek közül az egyik legfontosabb hiányzik, akkor is fel kell tudnia találni magát. Szerencse, hogy a gázpalack töltés nem egy olyan foglalkozás, amit az országban csak ketten űznek, mégis meg kell tudni találni a megfelelő helyet. Nekem ez a gazpalackfutar.com képében sikerült, hiszen mikor legutóbb ilyen jellegű eseményt kellett menedzselnem, nagyon jól jött, hogy megtaláltam ezt a megbízható, gyors reagálású gázpalack telepet. Megmentette a rendezvényt, a főzést, és engem is! Szóval ha valaki kérdezi, innentől kezdve csak őket fogom ajánlani, és mindjárt meg is indokolom, hogy miért!

Amikor egy cég megbíz azzal, hogy szervezzem meg nekik a bulit, és leadja a rendelést ételre-italra, nagyon ritkán fordul elő, hogy valamire nemet mondok. Értelemszerű, hogy ha valaki a belvárosban akar frissen fogott tintahalat sütni, azt le kell lomboznom, hiszen ennek elsősorban földrajzi akadályai vannak, azt pedig nem hinném, hogy kifizetné, hogy mondjuk Horvátországból repülővel pár órán belül ideszállíttassak egy adagnyit. Szóval vannak nonszensz kérések is, de jól kell tudni kezelni. Viszont egy bográcsozás például teljes mértékben kivitelezhető, sőt, ajánlani is szoktam. Emberem is van, aki megfőzi a gulyást, pörköltet, sőt, még azt kis ki lehet választani, hogy fa,vagy inkább gáztűzön szeretnék, hogy főjön az étel. Én személy szerint a fa híve vagyok, de vannak, akik nem szeretik a füstös ízeket. Mindegy, mindenkinek a maga döntése… Szóval egy ilyen bográcsozós céges rendezvény során kerültem komoly akadály elé, hiszen már kivonultunk a helyszínre, és ott derült ki, hogy gyakorlatilag üres a PB palack, kb csak annyi volt benne, hogy a hagymát meg tudjuk rajta dinsztelni, és ennyi. Na, itt kellett gyors megoldást keresni!

gázpalack töltés

Szerencsére még volt pár óránk addig, amíg a résztvevők megérkeztek, így volt időm szétnézni az interneten. Mindig így csináljuk, sokkal korábban kimegyünk, hogy mindent előkészítsünk. Az volt az óriási mázli, hogy Budapesttől nem messze egy tanyára szerveztük a dolgot, így volt cím és úthálózat is. Szóval nekiálltam keresgélni, és mit adnak az égiek? Belefutottam a fentebb említett telepbe, ahol gázpalack töltés és csere is van, ráadásul címre is ki tudják szállítani! Voltaképpen nem is volt olyan nehéz megtalálni őket, mindössze ahhoz kellett vennem a bátorságot, hogy regionálisa keressek, különös tekintettel arra, hogy kiszállítás is legyen. el sem tudom mondani, mennyi baj hárult el! Felhívtam őket, és nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. Azonnal megértették, hogy mennyire sürgető a helyzet, úgyhogy szinte azonnal indították az autójukat, és valóban, ahogy a weboldalukon hirdették, egy-két órán belül ott is volt a friss, teli palack! A régit is el tudtuk küldeni velük, hiszen a gázpalack töltés a másik profiljuk, és minden palack betétdíjas, ahogyan az italos palackok is. Mindegy, szóval a lényeg, hogy lett gázunk, és az ételt is meg tudtuk főzni tökéletesen! A résztvevő cég kollégái nagyon elégedettek voltak, és szinte meg sem kellett tudniuk, hogy egy ilyen amatőr hiba miatt majdnem meghiúsult az egész rendezvény. De a gázpalackfutárnak köszönhetően minden megmenekült!