A gázszerelés gyorsszolgálatnak köszönhetem, hogy nem fagytam meg

A hét elején belengették, hogy lassan véget ér ez a klasszikus őszi saras, pocsolyában tocsogós idő és fagyni fog. Mindig nagyon várom az első ilyen alkalmakat, mert olyan, mintha egy új világ jönne el. Úgyis mondhatnám, hogy ez egy olyan rendezvény, amire szervezés és különösebb készülődés nélkül is mindig szívesen megyek. Látszik a lehelet, zúzmarás az erkély korlátja és kicsit valahogy csendesebb a körút szűnni nem akaró zaja is. Ezek a pillanatok mindig akkor a legszebbek, amikor mindezt bentről, a melegből élvezhetem, vagy bármikor visszakuporodhatok, ha meguntam a hideget. Na akkor kérlek tippeljetek, mikor romlott el a konvektorom? Persze, hogy az idei első fagy alkalmával.

Tegnap sajnos arra jöttem haza a munkából, hogy konkrétan kihűlt a lakás. Először azt hittem én vagyok fáradt, aztán ránéztem a konvektorra és láttam, hogy leoldott. Megpróbáltam visszakapcsolni, de nem sikerült. Elkezdtem valami megoldást keresni a neten, bár nem fűztem hozzá sok reményt. Gondoltam én, hogy ki fog este 7-kor kijönni ezért… Aztán kiderült, hogy mégis van, aki kijön ezért!

Hallottatok már olyanról, hogy gázszerelés gyorsszolgálat? Nagyon egyszerű dologról van szó, hiszen benne van a nevében is: villámgyorsan házhoz jönnek és helyreteszik az elromlott gázkészüléket. Vagy gyakorlatilag bármi mást, mint később kiderült. Gyorsan tárcsáztam a honlapjukon található telefonszámot és egy rövid egyeztetést követően már úton is voltak felém, hogy megmentsenek egy újabb jégkorszaktól. Sajnos szélső lakásban élek, felettem és alattam nem laknak ezért nem fűtenek, szóval mondanom sem kell, hogy hideg tud lenni.

Nagyjából 40 perc múlva megérkezett a felmentősereg egy személyben. Nem gondoltam volna, hogy a gázszerelés gyorsszolgálat tényleg ennyire gyors lehet, pláne egy akkora városban, mint Budapest. Ami ennél is meglepőbb volt, hogy nagyon hamar fény derült a turpisságra: a begyújtó szerkezet romlott el. Szerencsére egy gázszerelő gyorsszolgáltatónál mindig van ezekből az alkatrészekből tartalék pontosan ezekre az esetekre. Így hát mondanom sem kell, hogy pillanatok alatt kicserélte a hibás szerkezetet. Bár azért azt is hozzá tette, hogy külön szerencse, hogy a gyakori márkák egyikéből való a konvektor, mert ez nagyban megkönnyítette a feladatot.

A csere után végignézte a többi a gázeszközt is, hogy semmi sem szivárog-e. Szerencsére mindent rendben talált ezekkel is. Aztán még váltottunk néhány mondatot, mert érdekelt, amit a honlapon olvastam. Történetesen arról volt szó, hogy nem csak gázszerelésben gyorsak, de hasonló módon vállalnak kiszállást vízszerelés, fűtésszerelés és duguláselhárítás esetében is. A szerelő megerősített és elmondta, hogy tényleg bármikor lehet őket hívni, mert vannak olyan problémák, amiknek nem várhat a megoldása. A vizgazfutesszerelo24.hu weboldalon található telefonszámon bármikor elérhetők és Budapesten és Pest megyén belül bárhová kiszállnak. Nyilván a távolságtól és forgalomtól függ a várakozási idő, de ha valaki, akkor ők pontosan tudják, hogy van, amikor sietni kell.

Több, mint 30 év tapasztalattal dolgoznak a szakemberek ennél a cégnél és a hét minden napján, a nap 24 órájában azon ügyködnek, hogy segítsenek a kisebb házi katasztrófák elhárításában. Teljesen mindegy, hogy a retro berendezéseket kell-e új életre kelteni, vagy a legmodernebb eszközök adták be a kulcsot valamiért, mindenben tudnak segíteni. És talán ez a legritkább ma, hogy egy cég ezeken a változásokon átívelve adjon továbbra is megbízható szolgáltatást. A vizgazfutesszerelo24.hu csapatának ez is megy. Én csak őket tudom ajánlani, hogyha bajba juttok, legyen szó hétfő reggel 8-ról, vagy akár szombat este 10-ről. Hívjátok őket nyugodtan a honlapon elérhető telefonszámon és körülbelül egy órán belül már ott is lesz a nap hőse.

gázszerelés gyorsszolgálat