Ezért jó, ha az ember sok mindenkit ismer

Rendezvényszervezőként dolgozom már 5 éve. Nagyon jó a csapat, már csak azért is, mert rendkívülien színes egyéniségek vagyunk, ami fontos ebben a szakmában. Az évek során rengeteg embert ismertem meg, együtt dolgoztam már híresebb emberekkel is, szerveztem már rengeteg féle eseményt. Céges bulikat, csapatépítőket, céges rendezvényeket, koncerteket, jótékonysági esteket, szóval színes a skála nálam.

Szeretem a munkámat, pontosan amiatt, mert emberekkel foglalkozhatok, szervezhetek, és mert minden napom más és más. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem az évek alatt, most már nagyon tudatos vagyok abban, hogy mit és hogyan csinálok. Ha bárki elakad, akkor egyből segítünk megoldani a problémát. A csapatmunka itt is nagyon jól megy.

Egyszer egy céges rendezvényen a cég főnöke külön megköszönte nekem, hogy milyen jól végeztem a munkámat, hogy szuper a csapatom és örül neki, hogy mindenki ilyen jól érzi magát. Ez nagyon jól esett, hiszen ez a lényeg, hogy minden stimmeljen és a résztvevők jól érezzék magukat.

Aztán mesélt még sok mindent, egész jóban lettünk vele meg a cégével, megbeszéltük, hogy a következő 1-2 eseményt is mi szervezzük nekik. Az egyik egy nagyobb csapatépítő program volt, így később aztán amikor elmentünk hozzájuk megbeszélésre, akkor alaposan átbeszéltük, hogy kit és mi érdekel, mi az, ami iránt közös az érdeklődése a csapatnak és szívesen csinálnák, szívesen próbálnák ki akár közösen is.

Kiderült, hogy a főnök, Dávid, nagyon szeret motorozni, imádja a sebességet, még saját motorja is van. Sőt, még autója is, de ez annyira azért nem meglepő egy felnőtt férfinél, akinek jól menő cége van, nem? Mesélt aztán erről a szenvedélyéről, sőt, kiderült, hogy mások is egészen odavannak a témáért, így lett aztán a csapatépítő tréning programja a gokartozás, majd egy hétvégi leruccanás a Balatonhoz.

Eszembe jutott aztán, hogy ismerek egy jó webshopot, ami nagyon jó minőségű termékeket kínál autókhoz és motorokhoz, meg is mutattam neki, gondoltam, hátha érdekli. És bele is találtam a közepébe. Pont mondta, hogy porlasztó tisztítás kellene az autónak, ehhez kellene neki valamilyen tisztító, de annyi a munkája, hogy teljesen elfelejtett ennek utánanézni. És hát mit ad Isten, itt pont talált is.

Legközelebb mikor találkoztunk, megmutatta a telefonját a terméket, amit vett, mutatta, hogy milyen szuper oldal, hiszen a termékeknél ott a leírás, még a márkáról is. Teljesen rendben vannak az árak, ki lehet választani, melyik üzletben veszi át, elérhetőség könnyen megtalálható az oldalon, van ráadásul kereső is, ami által könnyedén megtalálta, amit keresett. Szóval nagyon örült neki, hogy mondtam, hogy van egy ilyen oldal is.

Az ember ott segít, ahol tud. Onnan ismertem egyébként ezt a webshopot, hogy apukám haverja is itt vett pár hónapja valamit a saját motorjához és mikor náluk voltunk, mármint a szüleimnél és ő is átjött a feleségével, akkor mesélte. És ez valahogy megmaradt bennem.