Rendezvényen a netes tárhelyről is informálódtam

Egy szüreti bálra voltunk hivatalosak, szeretem ezeket a vidéki esteket, ahol a szüret, és a bor készítésének első pontjai kibontakoznak, azt a helyiek megünneplik. Nagyon jó látni, hogy büszkék a készülő termékeikre, és ez a szüreti bál már hagyományként tekinthető, hiszen már vagy 10 éve megrendezésre kerül. Annyira, hogy talán már ki is nőtte magát, és egy kis fesztivált hoznak össze. Ahol zenés táncos este kerekedik, ott baj nem lehet, ha jó a szervezés minden megeshet. ez legtöbbször így is van, hiszen ilyenkor mindig új ismeretségekre tesz szert az ember, mert a borok kóstolása, egy egy tánclépés után beszélgetésbe is lehet eredni a másikkal.

Ilyen élményünk volt a párommal, hogy éppen ott megismer férfi azt fejtette ki számunkra, hogy milyen üzletet hozott össze azon a héten, és hogy maga sem gondolta volna, hogy ilyen egyszerűen fog menni, hogy még ő maga segítség nélkül is meg tudja ugrani azt, hogy a cége számára profi tárhelyet béreljen.

Nem mindegy természetesen, hogy milyen ez a profi tárhely, de erre a cég, akitől rendelte a férfi, teljese mértékben választ adott, hogy egy jó cég így működik.
Első körben olyan céget keresett, ahol komplex szolgáltatást tud megrendelni, és neki már nincs is több dolga vele, csak használni a cég által nyújtott szolgáltatást, természetesen mindezt megfizethető áron. Így hát az internetet hívta segítségül, hogy megtalálja a számára megfelelő céget. Rövid időn belül a horgára is akadt egy, akikben meglátta a potenciált, hogy nagyon sokrétű és tényleg teljességgel el tudja látni, amit egy megrendelő elvár egy tárhelyet nyújtó cégtől. Annyira jó, hogy megtalálta ezt a céget, akik ténylegesen profi tárhelyet biztosítanak, hiszen rendkívüli tapasztalattal rendelkeznek, megbízható szerverekkel, szoftverekkel dolgoznak, melyek lehetővé teszik, hogy szuper szolgáltatást tudjanak biztosítani az ügyfeleik számára.

Ami nagyon tetszett a férfinak, és mondta, hogy biztos mi sem hisszük el, de hogy a lényegi ügyintézés, ami az egész szerződéskötés, megrendelés megkötésnek a 85 % az körülbelül 30 perc alatt elintézhető, ennyire gyorsan szerintünk sem lehet máshoz sem hozzá jutni. Majd, amikor kitért arra, hogy próba napokat is biztosít a cég, mely tesztet 5 napig ingyenesen használta, így meg tudott arról győződni, hogy ténylegesen profi tárhelyről beszéltünk, hogy nincs fennakadás, lassúság, leállás. Így tényleg biztos szívvel rendelte meg a cég által nyújtott szolgáltatást, hogy már önmaga is meggyőződött, hogy kifogástalan, amit meg fog rendelni.

A cég annyira készül az érdeklődő részére, hogy különböző összeállított csomaggal készülnek a részükre, melyhez hozzá is teszik, hogy mekkora cég számára ajánlják. Így a férfinak könnyű volt a választás, mindezek után jöhetett az 5 nap próba, melyen a cég átment zokszó nélkül, így mehetett is a megrendelés. A cég 24 órás felügyeletet vállal, és mindent megtesz annak érdeklében, hogy a profi tárhely mindig kifogástalanul működjön. Ilyen profi céggel tényleg ritkán találkozik az ember, el is kértük az elérhetőségüket, hogy mi is szemrevételezni tudjuk, hogy milyen szolgáltatásokkal foglalkoznak még, hogy hátha mi is profitálni tudunk abból a sok jóból, amellyel a cég bír.

A beszélgető partnerünk nagyon elégedett a céggel a megrendelés, próbaüzem óta is, és nyugodt szívvel ajánlja őket, hiszen nem csalódott bennük, így másnak is legyen szerencséje.