Egy másik éttermet kellett keresnem

Egy kedves és régi barátomnak most lesz az ötvenedik születésnapja. Úgy gondoltam, hogy ezt a szép kerek számot illik megünnepelni, így hát a haverokkal szerveztünk neki egy bulit.

Minden részletre oda figyeltünk. Mindenki megkapta a maga feladatát. Az egyikünk például azt a feladatot kapta, hogy béreljen fel egy zenekart erre a nagy eseményre. A másiknak pedig a meghívókat kellett kiküldenie.

Az én feladatom annyi volt, hogy megtaláljam a megfelelő éttermet, és kibéreljem azt a születésnapjára. Meg is találtam a tökéletest, de egy héttel az esemény előtt közölték, hogy vízben úszik az egész helyiség, így nem tudják vállalni.

Kár hogy nem ismerték, az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében szolgáltatóját, mert ők ezt a helyzetet biztosan gyorsan megoldották volna, és így nem kellett volna másik éttermet keresnem. Ahogy az a nevükből is sejthető, ők nagyon hamar ki tudnak érkezni az adott helyszínre, hogy ha helyzet sürgőssége azt megkívánja.

Tudom, hogy miről beszélek, mert már velem is volt hasonló. Annyi volt a dolgom, hogy a böngészőbe beírjam a vizszereles.net címet, ahol csak egyszerűen kitöltöttem egy online űrlapot. Annak a beküldését követően nemsokára fel is hívtak, hogy gyorsan átbeszéljük a szükséges dolgokat. Elmondtam nekik, hogy mi a helyzet és megbeszéltük az időpontot is arra vonatkozólag, hogy mikor érkezzenek ki. Már a telefonban megnyugtattak, hogy felesleges aggódni, mert már nem egyszer találkoztak ilyen helyzetekkel.

Minden úgy történt, ahogy az meg lett beszélve a telefonban. Pontosan akkor érkeztek ki, mikorra vártam őket. A megérkezést követően rögtön munkához is láttak, nekem igazából sok dolgom nem is volt, csak figyeltem őket.

Az rögtön feltűnt nekem, hogy értik a dolgukat. Minden mozdulatukból érződött a magabiztosságuk és a szaktudásuk. A műszerek és a szerszámok, amiket használtak, szintén nagyon modernnek tűntek nekem, még laikusként is.

A SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében szerelői olyan hamar kijavították a hibát, amire nem számítottam. Tökéletes munkát végeztek, mert azóta sem volt semmilyen ilyen jellegű problémám. Én már több barátomnak is ajánlottam őket, akiknek hasonlóan jók a tapasztalataik.