Most már a mi cégünknek is van raktára

Egy rendezvényszervező cégnél dolgozom, tulajdonképpen most már többféle szegmensben is jelen vagyunk, de a fő profilunk a szervezés. Egy közepesen nagy irodában dolgozunk 10-en. Én már négy éve itt vagyok és nagyon szeretem, főleg, hogy az évek alatt láttam, ahogy a cég csak nő és nő és nő. Rengeteg bulit leszerveztünk már, egy csomó kellékünk van ehhez. Vannak hangszóróink, keverőpultunk, mikrofonok meg minden ilyesmi, illetve a szokásos többi kellék, ami kell egy-egy buli alkalmával. Ezekre szükség van, mert saját bulikat is szoktunk szervezni, illetve gyakran dolgozunk együtt nagyobb szórakozóhelyekkel és fesztiválokkal. Az irodát is tavaly például felújítottuk. Aztán kiderült akkor, hogy egy csomó cuccunk van, amiket már nem tudunk hol tárolni. Az iratokról és a mindenféle berendezésekről és eszközökről nem is beszélve.

Szóval eldöntöttük, hogy ezekkel kezdünk valamit és megpróbálunk úgy pakolni, hogy abban rendszer is legyen. Az irodaházban vannak raktárak is, sikerült egyet meg is szereznünk. Közben találtunk a neten egy céget, akik fémpolcokkal, polcrendszerekkel foglalkoznak és minőségi termékeik vannak. Nem is kellett nekünk több, egy kis olvasgatás után árajánlatot is kértünk tőlük.

Felvettük a kapcsolatot egymással, ők aztán díjmentesen kijöttek és felmérték a helyszínt, megbeszéltük, mire is lenne pontosan szükségünk, mennyi cuccunk van, mik a tervek, stb. Aztán készítettek egy árajánlatot, ami nagyon kedvező volt, úgyhogy el is fogadtuk. Hamar megkaptuk a cuccokat, olyan jó fej ez a cég, hogy házhoz hoztak mindent és aztán a profi szerelők még össze is szereltek mindent. Úgyhogy raktár polc tulajdonosok lettünk mi is, vagyis többé, mert többre volt szükség. Csak ajánlani tudom őket, nagyon profi szolgáltatást nyújtottak. Az oldalon megtalálható, milyen termékeik vannak, melyik mit tud, szóval az ember még ha nem is ért hozzá, akkor is egy kis olvasás után már könnyebben dönt és könnyebben átlátja, hogy mire van szüksége.