Nem állíthatja meg a buliszervezést a bevásárlás a babánknak

Az iskola utolsó évéig egészen szürke egérnek lehetett engem tartani. Nem szívesen jártam el otthonról és ha megtettem, akkor sem éreztem különösebben jól magamat nagy társaságban. Mindig azt hittem, hogy a többi emberrel van baj. Ahogy telt azonban az idő, szép lassan rájöttem, hogy elsősorban magamban kell keresnem a hibát azzal kapcsolatban, hogy félek emberek közé járni. Miután megoldottam a lelki problémáimat, az egyik legnagyobb bulis arc lettem. Mindenki szívesen hívott és rájöttem, hogy csodás barátok vesznek körül.

Felnőttünk azóta, a bulik azonban nem értek továbbra sem véget. Ettől függetlenül jóval kevesebb időnk van egymásra, a feleségeink és gyermekeink mellett. A következő nagy találkozó szervezése például most az én feladatom lett és nagyon komolyan vettem. Ettől függetlenül muszáj volt arra gondolnom, hogy mit vegyek éppen a kisbabámnak a boltban. Mikor elmegyek a szupermarketbe, rengeteg időt vesztegetek.

Ezért is örültem meg nagyon, mikor a kereséseim között feltűnt egy ilyen eredmény: pelenka akció. Biztos voltam benne, hogy ez egy babás termékekkel foglalkozó webshopra fog átirányítani. A meglepetés az volt, hogy a Lordshop nem csak babákkal foglalkozik, hanem egy csomó másféle mindennapi használati cikket lehetett vásárolni rajta. Engem viszont főleg a pelenka akció érdekelt, úgyhogy ezt a részét kezdtem vizsgálgatni az oldalnak és nem csalódtam benne egyáltalán.

Nem is gondoltam, hogy ennyiféle pelenka és kiegészítő létezik, amiket a kisbabámnak vásárolhatok. Megtudtam például, hogy létezik úszópelenka is, amellyel be tudom vinni az apróságot akár vízbe is. Biztos imádtam volna babaként a szüleim mellett úszni. Tiszta felnőttnek éreztem volna magamat.

A kérdés azonban jogosan feljöhet bennetek, hogy miként tudtam rátalálni a sok pelenkaajánlat között pont arra, amit én kerestem. Nagyon egyszerűen. Az oldal kíméletlenül kényelmesen van kialakítva és mindent megtesz a felhasználóért, hogy egy percet se kelljen azzal töltenie, hogy vakon keresgél. Az egyik megoldás a keresés problémájára a kategóriákban rejlik.

Tehát, amikor először felmegyünk a pelenkákkal teli kezdőlapra, akkor csak ömlesztetten fogjuk látni a termékeket. Ennek is teljesen megvan a maga helye, ha nincs konkrét ötletünk, de ha tervvel érkeztünk, akkor jobb, ha ezeket használjuk. Nagyon egyszerűen meg lehet érteni, hogy miként működnek ezek a szűrők. Vegyük példának az úszópelenkákat mondjuk. Ha csak az úszópelenka kategóriába tartozó termékeket akarjuk látni, akkor egyszerűen rákattintunk a hozzá tartozó „úszópelenka” kategóriára.

Ekkor eltűnik a korábbi ömlesztett lista és csak azt fogjuk látni, ami minket érdekel. Ha ezzel készen vagyunk, akkor belemehetünk a részletekbe. A legfontosabb információ minden termékről természetesen az ára. Ez alapján rengeteg dolgot megállapíthatunk. Szerencsére a Lordshop oldalán nem rejtegetik az árakat, nem kell külön rákattintanunk a választott termékre, hogy megnézzük. Rengeteg pelenka akció van jelenleg, úgyhogy érdemes végigböngészni minden ajánlatot.

Ha az ár azonban nem lenne elég számunkra, akkor sem kell aggódnunk. Minden termékleírás tömör, de mégis részletes, úgyhogy mindent meg fogunk belőle tudni az adott dologról, amit meg akarunk vásárolni. A vásárlás menete pedig pofonegyszerű. Miközben keresgélünk, szépen egyenként behelyezzük a megvásárolni kívánt termékeket a „kosárba”. Amikor a keresés végére értünk és be akarjuk fejezni a vásárlás folyamatát, akkor egyszerűen rákattintunk a jobb felső sarokban található kosár gombra. Itt pár alap adatot kell már csak megadnunk magunkról, ezután pedig a fizetési módunkat. Kész is van a bevásárlás és pár nap múlva meg is érkeznek a termékeink.