ATTILASOUND ZENESZOLGÁLTATÁS

A hírdetés szövege: 

Üdvözlöm Tóth Attila zenész vagyok.Vállalom esküvők egyéb családi és céges rendezvények zeneszolgáltatást.
Zenei stílusirányzatom, a szórakoztató tánczene. Repertoáromban megtalálhatók a régi magyar slágerek,popzenekarok, ismertebb számai, tradicionális, és mai mulatós nóták, néhány mai sláger, közismertebb nemzetközi dalok magyar változatai, stb.
Műsoromat a rendezvény jellege szerint, a tisztelt közönség igényeinek megfelelően állítom össze.Igény esetén gitárossal kiegészülve (2 fővel), zenekari felállásban is kérhető a szolgáltatás.
Egy zenész munkájának legnagyobb elismerése a közönség elégedettsége szeretete.Ezért számomra legfontosabb a jó hangulat, jó zene, a kellemes szórakozás
Nagyon sok rendezvényen volt már szerencsém zenét szolgáltatni, a kedves vendégek megelégedésével.Bármely rendezvényen szívesen vállalok zeneszolgáltatást, legyen az esküvő, eljegyzés, bál, falunap, egyéb családi, és céges rendezvény.
A saját előadásom hangosítását, nagyobb sátras lakodalmakban, kultúrházakban, és kisebb szabadtéri rendezvényeken is megfelelő hangerővel, jó minőségben tudom biztosítani.
Ha igényes, színvonalas, jó hangulatú zeneszolgáltatásra van szüksége, az ország bármely területéről várom felkérését.
OSZK működési engedéllyel rendelkezem, számlaképes vagyok.Megköszönöm azoknak, akik már megtiszteltek felkérésükkel esküvőjük, egyéb rendezvényük zeneszolgáltatására.
Remélem sikerült felkeltenem érdeklődését, és önt is hamarosan elégedett megrendelőim között köszönthetem.

Város (tartózkodási hely): 

  • Tiszaújváros
Névjegy

Telefonszám: 

06203936160

Email cím: 

Hírdetési kategória választása: 

Itt vagyunk: 

Kapcsolat