Hozzáadom a Kedvencekhez Bulicentrum a Facebookon Bulicentrum a Google+-on
Bejelentkezés
Login:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Jáki Ferenc

Cim:Kistarcsa
Mobiltelefon:06306894374
Telefon:
Fax:
MSN v. Skype:
E-mail:jaki.ferenc@profilvideo.hu
Weblap:http://www.profilvideo.hu
Közösségi oldal:http://

A Profilvideó Kft. videó és fotóstúdió. Fő üzletágunk a bemutatkozó videó készítése, amely lehetőséget ad a megbízóinknak, hogy új, egyedi, hatékony és különleges módon reklámozzák magukat. Természetesen, az esküvői fotó és videó készítése sem hiányzik a palettánkról.

Egy bemutatkozó videó számtalan előnyt nyújt:
- Jó annak, aki keres,
mert a kifejezetten az erre a célra készült pár perces bemutatkozó videó alapján gyorsan tud választani. Egy nyomtatott, száraz bemutatkozó szöveg helyett videón látja, hallja leendő partnerét, a környezetet, ahol, és ahogyan dolgozik, egyszóval rengeteg információhoz jut néhány perc alatt.

- Jó annak, aki kínál,
hiszen élőszóban sokkal hatékonyabban tudja meggyőzni leendő ügyfeleit arról, hogy őt érdemes választani, elmondhatja, miben más, mint a többiek, esetleg bemutathatja különleges termékeit, módszereit, sőt szimpátiát is kelthet, stb.

- Jó annak, aki meg akarja mutatni magát, például egy előadó- vagy alkotóművész.
- de remek lehetőség az ÁLLÁSKERESŐKNEK is, hogy kitűnjenek a tömegből!
(mostanában divatos - és praktikus - dolog a rövid bemutatkozó videó, melyet linkelni lehet a e-mailben küldött életrajzokhoz)

Azt gondolom, hogy sokan vagyunk, akik örömmel látnánk előre a fogorvost, a brókert,a coach-ot, a babysittert, könyvelőt, ... akire egészségünket, értékeinket bízzuk!

Az elkészült bemutatkozó videó azonnal felkerülhet a YouTube-ra, beillesztheti a honlapjába, akár a Facebook - oldalára.

A bemutatkozó videó egyébként abban is segít, ha beágyazza a videót a honlapjába, a Google előbbre sorolja azokat a site-okat,
amelyekben videó beágyazás van. Praktikus több rövidebbet készíttetni!
Az sem probléma, ha a megrendelőnek nincs még honlapja, e-mailben továbbküldheti YouTube-os linkjét bárkinek! (mi feltesszük)


GALÉRIAAJÁNLATKÉRÉS


Ajánlatkérő neve:
Ajánlatkérő e-mail címe:
Ajánlatkérő telefonszáma:
Kérem írja be a művelet eredményét: 2x2 =

ITT VAGYUNKBULICENTRUM - Esküvői buli, céges buli, családi buli, egyéb események szolgáltatói adatbázisa - -Fotó,videó
HÍRLEVÉL
Név:
Email:
    Google PageRank