Hozzáadom a Kedvencekhez Bulicentrum a Facebookon Bulicentrum a Google+-on
Bejelentkezés
Login:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kedves Hirdetőnk/ Leendő Hirdetőnk!

Ha szeretnéd egyszerűen és gyorsan népszerűsíteni, esetleg még közismertebbé tenni szolgáltatásod/tevékenységed/vállalkozásod, akkor a legjobb helyen jársz! Hirdetésed feladásával a családi összejövetleket/esküvőket/céges rendezvényeket/bulikat még színesebbé, emlékezetesebbé, szebbé varázsolhatod. Ha eddig csak szűkebb körben szereztél ismertséget és szeretnéd még több emberhez eljuttatni tevékenységed, a Bulicentrum oldalán segítő kezekre találsz! Ha esetleg még mindig kételkednél az oldalban, akkor jó hírünk van, ugyanis azoknak a kedves Hirdetőinknek, akik még nem éltek az oldal kínálta lehetőségekkel….

A hirdetések ingyenesek!

Az oldal optimalizálása folyamatos, ennek köszönhetően egyre előrébb kerültünk a keresők találati listáján! Győződj meg róla Te is! Írd be a keresőbe az : esküvői buli vagy a családi buli kifejezéseket és nézd meg a találati listát!

Az elsők között vagyunk!

Légy ott az elsők között Te is most díjmentesen!

Legfrisebb AKCIÓNKRÓL Médiaajánlatunkban olvashatsz!

Hogyan adj fel hirdetést?
1. Regisztráció
Fontos, hogy regisztráld magad mielőtt feladnád hirdetésed, ugyanis így tudunk azonosítani a rendszerben!
2. Bejelentkezés
A regisztrált névvel és jelszóval történik. Ennek segítségével több menüponthoz is hozzáférhetsz az oldalon
Hirdetés feladása űrlap
A hirdetés feladása után...

A Bulicentrum oldalán egy saját önálló hirdetést jelenítünk meg a szolgáltatásoddal kapcsolatban, ami tartalmaz minden adatot, amit az Űrlapon kitöltöttél, jól átlátható, igényes formában, így a hirdetésedre kattintók gyorsan és könnyen tudnak majd tájékozódni mindenről, ami után érdeklődnek. Használd ki a lehetőséget, tölts fel korlátlan mennyiségű képet, készíts egy leírást, és tedd még vonzóbbá a hirdetésed. Ha nem töltessz fel képet, a hirdetésed nem jelenik meg a főoldali ajánlóban!

A hirdetéssel tartalmával kapcsolatos részletekről a Hirdetési szabályzat-ban tájékozódhatsz. Bármilyen kérdésed vagy észrevételed vagy technikai problémád van a hirdetés feladásával kapcsolatban írj nekünk ide: info@bulicentrum.hu és mi segítünk.

HÍRLEVÉL
Név:
Email:
    Google PageRank